Pratite nas preko:
A supporter holds up a makeshift trophy ahead of the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Werder Bremen in Leverkusen, Germany, Sunday, April 14, 2024. Leverkusen could win the Bundesliga title if they win today's match against Werder Bremen.(AP Photo/Martin Meissner)
Foto: Beta/AP Photo/Martin Meissner

Fudbal

Nemci se vraćaju na male ekrane: Borusija ima priliku prva da se revanšira Farmaceutima

Nemačka Bundesliga, 1. kolo

Petak 23. avgust je zvanično dan kada će se nemci vratiti na male ekrane širom Evrope i sveta. VEć u prvoj utakmici koja je zakazana za 20.30 gledaćemo okršaj dve izuzetne ekipe.

Šampion Bajer iz Leverkuzena gostuje Borusiji iz Menhengladbaha, koja će imati priliku prva da se revanšira Farmaceutima. Prethodne godine Bajer je slavio sa 3:0 na stadionu Gladbaha.

Kako za ovu, tako i za sve utakmice Bundeslige kvote pogledajte na sajtu SoccerBet.

Petak 20.30 – Borusija M. – Bajer L.

Domaća postava najavljivala je rez u defanzivi i pojačanja, a na kraju nije došao nijedan novi igrač. Zato je osnažena sredina terena, pa i napad sa Kjandinstom pošto od Čvančare nema nikakve koristi.

Bajer dolazi po tri boda, kao i uvek u Menhengladbah, i u velikoj je prednosti u odnosu na postavu Gerarda Seoanea, koga je samo čudo zadržalo na „Borusija parku”.

Predlog: 2&I1+II1+ (2.25), 2&GG (2.80)

Piše: Milan Topalović

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal