Pratite nas preko:
Damir Čakar
Foto: MN Press

Fudbal

Gde je i šta radi legendarni Damir Čakar? Moćna Partizanova “levica” pred najvećim izazovom u karijeri

Čuveni bivši fudbaler Partizana i povremeni reprezentativac Jugoslavije (SCG) Damir Čakar okušao se u jednom trenutku kao trener u Superligi, kada je preuzeo Novi Pazar.

Međutim, tada nije imao UEFA PRO trenersku licencu, pa je zvanično, na papiru druga osoba morala da bude prijavljena kao trener.

Nije to Čakar želeo, pa je odustao od takve polu-trenerske pozicije, i odmah se odlučio da u Sarajevu upiše kurs za PRO licencu:

– Imao sam (u Novom Pazaru prim.aut) čoveka koji mi je bio pokrivalica, ali mislim za sebe da sam ozbiljan čovek i da ne treba neko da me pokriva posle karijere koju sam imao – otkrio je Čakar u novom podkastu “Wish&Goal“, a onda je potvrdio da sad očekuje i prvi trenerski angažman.

– Sada već mogu da se zaposlim, mogu da nađem klub, tako da, što se kaže, sada sam na tržištu. Nadam se da ćete mi biti srećni i talični da nešto nađem. Ne po svaku cenu i ne bilo šta, ali da nađemo za početak nešto normalno.

Dinamit u levoj nozi

Nešto stariji ljubitelji srpskog, odnosno jugoslovenskog, odnosno srpsko-crnogorskog fudbala, dobro se sećaju leve noge Damira Čakara.

O tome će bolje od nas posvedočiti naredni video snimci:

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal