Pratite nas preko:
Bodo Glimt; Foto: Beta/AP/Mats Torbergsen

Fudbal

Bodo/Glimt razmontirao rivala pred Zvezdu: U Beograd dolazi “u šestoj brzini”

Uspela je Crvena zvezda da ostvari aktivan rezultat u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona protiv Bodo/Glimta. Pred revanš u Beogradu je izgubila “samo” sa 2:1 na stadionu “Aspmira”. Za razliku od Sarpsborga, koji u 20. kolu norveškog šampionata, nije uspeo da izbegne debakl u gostima kod šampiona.

Prvak Norveške je deklasirao Sarpsborg rezultatom 6:0 (2:0) i tako u velikom stilu najavio revanš u Beogradu. Goleadu je otvorio Gundersen u 19. minutu, a na 2:0 povisio je Helmersen u 37.

U nastavku smo gledali još veću kanonadu Zvezdinog rivala. Redom su pogađali Saltnes u 72. minutu, Hauge u 74. da bi se Hog upisao dva puta u 79. i 84. I time postavio konačnih, više nego ubedljivih – 6:0.

Bodo je suvereno zadržao prvo mesto na tabeli sa 44 osvojena boda, čak osam više i utakmicom više od drugoplasiranog Brana. Deluje da ih ni ove sezone niko neće zaustaviti na putu ka tituli.

Ali, hoće li Zvezda na putu ka Ligi šampiona? Saznaćemo u sredu, 28. avgusta, u revanšu koji na stadionu “Rajko Mitić” počinje u 21.00.

Kvote za tu utakmicu pogledajte >>>>>>>> OVDE.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal