Pratite nas preko:
fudbaler Partizana na utakmici plej ofa kvalifikacija UEFA Lige Konferencija protiv Genta na stadionu Partizana, Beograd 22.08.2024. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, UEFA Liga Konferencija, Gent
Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Neobično saopštenje Partizana pred revanš sa Gentom: “Navijači, molimo vas, ne krećite…”

Fudbalski klub Partizan zamolio je navijače da ne putuju u Belgiju na revanš meč protiv Genta, iako oni to nisu ni planirali. Naime, već nekoliko dana je poznato da Partizan neće imati podršku publike u revanšu protiv Belgijanaca zbog ko zna koje u nizu kazne UEFA.

Pritom, “grobari” već izvesno vreme gotovo i da ne prate mečeve svojih ljubimaca, kao da su se navikli da je skoro u svakom meču na snazi kazna Evropske kuće fudbala. Ali, i pored toga, iz Humske su osetili potrebu da se oglase i da zamole navijače da ni ne razmišljaju da krenu put Belgije.

– Shodno UEFA odluci broj 38818/ikio, Fudbalski klub Partizan je kažnjen sa dve utakmice igranja bez prisustva publike. Odluka je stupila na snagu već za 1. utakmicu plej-of faze Lige konferencije, FK Partizan – KAA Gent koja je odigrana 22.08.2024. godine u Beogradu. Kako odluka obuhvata i revanš utakmicu plej-of faze Lige konferencije, KAA Gent – FK Partizan, u Gentu, molimo sve navijače i simpatizere crno-belih da ne kreću put Belgije, jer prisustvo gostujućih navijača i kupovina ulaznica nije moguća zbog pomenute disciplinske mere. Zahvaljujemo se svima na razumevanju, sa željom da se FK Partizan plasira u UEFA Ligu konferencije – stoji u kluspkom saopštenju.

Revanš utakmica između Genta i Partizana igraće se u sredu od 18.00 u Belgiji. Gent ima prednost iz prvog meča pošto je pobedio rezultatom 1:0. Pobednik dvomeča će obezbediti plasman u grupnu fazu Lige konferencije i još najmanje osam utakmica.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal