Pratite nas preko:
Aston Villa's Kosta Nedeljkovic, left, and Aston Villa's Youri Tielemans during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Arsenal at Villa Park in Birmingham, England, Saturday, Aug. 24, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
Foto: Beta/AP Photo/Rui Vieira

Fantasy

Premijer liga fantazi: Nedeljni izazov, zasebni mečevi, ali i “Star Pick” – čeka nas ludilo u Engleskoj

Treće kolo Premijer lige je izuzetno izazovno za bilo kakvu prognozu, što fantazi izazove čini još privlačnijim. Mnogi dueli su ujednačeni, a čak i tamo gde su favoriti izraženiji, uglavnom su gosti u ovom kolu. Biće ovo veoma zanimljiva runda. Zato, Soccerbet je kreirao fantazi izazove za celo kolo, koje možete pronaći na sajtu ili aplikaciji.

Subota, kao i prošlog vikenda, donosi sedam mečeva, a zasebni fantazi izazovi u danu su dueli Arsenala protiv Brajtona, kao i Vest Hema protiv Mančester Sitija.

Tu su i ostali izazovi poput Star Pick-a ili fantazi izazova celog kola, za koji će igrači promo Soccer izazova imati besplatan ulaz za ovo i naredno kolo.

Fantazi nedeljni izazov

Nedeljni izazov celog kola daje budžet od 114 miliona za sastavljanje rostera od 11 igrača što nas dovodi do proseka od 10.3 miliona. Do sada su najmanje pokazale ekipe koje su ušle u ligu – Sautempton, Ipsvič i Lester, kao i Everton sa očajnom gol razlikom 0-7.

Bez bodova su i Vulvsi i Kristal Palas ali njihova igra je barem tečna i ima dobru kompoziciju na terenu. Kako su ekipe neuigrane još uvek i nekompletne, a kolo jako kompleksno možda je najbolje gađati što više baš ove ekipe.

Fulam mora da ima trojicu igrača protiv Ipsviča. Najlogičnije je da su to po jedan iz svake linije tima. Odbrana i golman su jedna linija u fantaziju zbog oduzimanja dodatnih bodova gomilanjem igrača iz iste linije.

fantazi Premijer liga
Foto: Soccerbet Fantasy

Lester je isčupao bod Totenhemu ali je imao mnogo sreće. Aston Vila to neće dozvoliti posle poraza od Arsenala i sigurno će pokušati da skupi što više bodova dok nisu krenule i obaveze u LŠ. Kosta Nedeljković nakon povrede Metija Keša dobija poziciju startera, a vreme je i da se Votkins razgoropadi.

Embueno protiv Sautemptona mora biti u timu, a može i Visina Ajera biti pun pogodak za ovaj meč. Muriljo deluje jako interesantno protiv Vulvsa, jer smo videli kako odbrana ispada na bočnim pozicijama protiv Čelsija gde je primljeno čak šest golova.

Upravo iz Čelsija i Neto i Madueke kompletiraju tim nedelje. Het trik bivšeg igrača PSV-a i 19.10 fantazi poena moraju da se ispoštuju i u ovom kolu, kao i verovatno prvi start Pedra Neta.

Dakle, ukoliko smo vas zainteresovali, a zaista je teško da nismo, ukoliko ste pravi fan Premijer lige i najboljeg svetskog fudbala, uđite OVDE i oprobajte svoje znanje.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy