Pratite nas preko:
Foto: MN Press

Fudbal

Odbegli srpski sin ima novi klub: Pridružuje se Ratkovu i Terziću

Fudbaler Liverpula, Stefan Bajčetić, prešao je na pozajmicu u Salcburg do kraja tekuće sezone.

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu Liverpula, 19-godišnji vezista će igrati za vicešampione Austrije, a u njegovom ugovoru nema klauzule o otkupu na kraju sezone.

Bajčetić je zbog povrede bio odsutan sa terena čak 15 meseci, a pre toga je pod vođstvom bivšeg menadžera Liverpula, Jirgena Klopa, odigrao 22 utakmice u svim takmičenjima, uz jedan postignut gol.

“Ključno da što više igra”

Novi trener Liverpula, Arne Slot, istakao je da je najvažnije da Bajčetić sada dobije priliku da igra.

– Nadam se da će ovo biti velika godina za njega. On je veoma talentovan igrač. Bio je van terena 15 meseci, i verujem da može postati veoma važan igrač za nas u budućnosti. Zato je sada ključno da što više igra – rekao je Slot o Bajčetićevom prelasku u Salcburg.

Bajčetić, čiji otac je Srbin, a majka Španjolka, pridružiće se dvojici reprezentativaca Srbije u Salcburgu, Aleksi Terziću i Petru Ratkovu.

Postoji mogućnost da će oni imati ulogu u njegovom odlasku da igra za reprezentaciju Srbije, budući da još uvek nije debitovao za seniorsku selekciju Španije, međutim on je istakao da će nastupati za Španiju. Videćemo da li je moguće da se ta odluka promeni.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal