Pratite nas preko:
Benfica's fans light flares during the Europa League round of 16, first leg, soccer match between SL Benfica and Rangers FC at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, March 7, 2024. (AP Photo/Armando Franca)
Benfika - Glazgov Rendžers; Foto: Beta/AP Photo/Armando Franca

Fudbal

Zvezda može da se nada pred Ligu šampiona: Sraman penal u 96. minutu spasio Benfiku bruke

Fudbaleri Benfike remizirali su 1:1 na gostovanju kod Moreirensea u četvrtom kolu portugalskog prvenstva. Tim trenera Rodžera Šmita pokazao je brojne slabosti, što može biti ohrabrujuće za Crvenu zvezdu pred njihov duel u Ligi šampiona.

Moreirense je uspešno neutralisao favorizovane goste, iako su u svom sastavu imali zvučna imena poput Anhela di Marije i Orkuna Kokčua.

Moreirense je stigao do vođstva u 84. minutu. Izgledalo je da će Benfika pretrpeti još jedan poraz ove sezone, ali je sudija u 96. minutu dosudio kontroverzan penal za goste zbog navodnog faula.

Najveći problem jeste što se na snimku vidi kako je igrač Benfike pre faula igrao rukom, ipak sudija to nije primetio. Markos Leonardo je realizovao penal i izjednačio rezultat.

Benfika će morati da poboljša igru kako bi se pripremila za predstojeći duel sa Crvenom zvezdom, koja će imati šanse ako “Orlovi” nastave sa ovako lošim igrama.

Пласман обезедио Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal