Pratite nas preko:
Cleveland Browns offensive tackle Jedrick Wills Jr. (71) and running back Jerome Ford (34) react during the second half of an NFL football game against the San Francisco 49ers Sunday, Oct. 15, 2023, in Cleveland. (AP Photo/Sue Ogrocki)
Počinje NFL (Foto: Beta/AP Photo/Sue Ogrocki)

Fantasy

SoccerBet fantazi: Srbija protiv Danske i NFL ludilo za izuzetno zanimljiv dan

Fantazi sport na Soccerbet portalu ili aplikaciji ostaje u ritmu fudbala, a pod fudbalom mislimo na evropski i američki, jer su danas ponovo u fokusu Liga nacija i NFL.

Oba takmičenja su u svojim uvodnim kolima, što čini ove izazove još privlačnijim, jer se ne takmičite samo sa ostalima, već i sami sa sobom u prepoznavanju ključnih strelaca dok se sezona još uvek zagreva.

Ovo je sjajna prilika da testirate svoje veštine i intuiciju u fantazi igri dok su ekipe i igrači još u fazi postavljanja temelja za ostatak sezone.

Danas su u Ligi nacija ponovo kreirana tri fantazi izazova. Prvi je standardni Star Pick, gde je cilj pogoditi najboljeg fantazi strelca dana – prava egzotika za ljubitelje fantazija.

Drugi izazov uključuje dupli meč u ranom terminu od 18 časova, koji je posebno zanimljiv jer se, pored meča Danske i Srbije, u izazovu našao i meč između Bugarske i Severne Irske.

Treći izazov obuhvata preostala tri jaka meča iz grupe A u Ligi nacija. Ovi izazovi pružaju priliku za testiranje strategija i intuicije u prepoznavanju ključnih igrača koji će doneti najviše poena.

Kao što je najavljeno u jučerašnjem tekstu, danas je pravi praznik za pasionirane ljubitelje NFL lige. U dnevnom terminu imamo čak 12 mečeva, a jedan meč se igra u noćnom terminu između Detroit Lajonsa i Los Anđeles Remsa. Ovaj dan donosi i uzbudljiv fantazi izazov, a uz njega su dostupni i brojni dnevni izazovi sa različitim nivoima uloga.

To čini današnji dan idealnim za uvod svih timova u NFL sezonu, a istovremeno pruža priliku da testirate svoje znanje kroz Soccerbet fantazi izazove. Bilo da ste iskusni igrač ili tek počinjete, ovo je odličan trenutak da se upustite u fantazi svet i oprobate svoje strategije!

Sistem bodovanja i pravila takmičenja, kao i uvek, nalaze se unutar samog izazova. Pre nego što se upustite u igru, preporučuje se da detaljno pregledate pravila kako biste bili sigurni u način na koji se poeni dodeljuju i kako da najbolje iskoristite svoju strategiju.

Sve informacije o bodovanju, ograničenjima i specifičnim pravilima možete pronaći direktno na stranici izazova na Soccerbet portalu ili aplikaciji. Na taj način, osiguraćete sebi najbolju poziciju da ostvarite visok rezultat i uživate u fantazi iskustvu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy