Pratite nas preko:
Okupljanje kosarkasa Srbije za pripreme za Olimpijske igre, u hotelu Crowne Plaza. FILIP PETRUSEV, NIKOLA MILUTINOV, MILENKO TEPIC Beograd, 24.06.2024. foto: Nebojsa Parausic Kosarka, Srbija, Kraun Plaza
Filip Petrušev i Nikola Milutinov, Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Evroliga

Milutinov se povredio: Da li zbog toga i definitivno otpada povratak Petruševa u Zvezdu?!

Nikola Milutinov je doživeo povredu skočnog zgloba na treningu u ponedeljak.

Centar srpske reprezentacije je ponovo, kao i prošle sezone, izvrnuo zglob na desnoj nozi i za sada se ne zna koliko će morati da odsustvuje. Čeka se da se urade dodatni pregledi kako bi se utvrdio tačan stepen povrede.

Iskusnom košarkašu je ovo drugi put u 2024. godini da doživi povredu desnog skočnog zgloba. Isto mu se dogodilo i u januaru na evroligačkom atinskom derbiju protiv Panatinaikosa. Tada je morao i na operaciju, a na teren se vratio tek u aprilu.

Ugrožava opciju povratka Petruševa u Zvezdu

Njegova povreda bi mogla da utiče i na definitivan ostanak Filipa Petruševa u Olimpijakosu. Crveno-beli iz Pireja su u kadrovskim problemima na poziciji “petice”, jer od početka priprema na računaju na Mustafu Fala. Trener Jorgos Barcokas je ostao sada samo sa Mozesom Rajtom kao klasičnim centrom.

Tu poziciju može da pokriva i činio je tokom karijere i Petrušev, koji se već mesecima unazad dovodi u vezu sa povratkom u Crvenu zvezdu. Ipak, najnovija dešavanja bi mogla itekako da utiču da ta opcija i definitivno otpadne.

Olimpijakos prve takmičarske utakmice u sezoni očekuju krajem septembra kada će igrati Superkup Grčke.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga