Pratite nas preko:
Zinedin Zidan
Zinedin Zidan; Foto: MN Press

Fudbal

Ozbiljan šamar: Zidan odbio Mančester junajted, uz ne tako blage reči

Legendarni francuski fudbaler i trofejni stručnjak Zinedin Zidan demantovao je da će preuzeti Mančester junajted. Pojedini britanski mediji su objavili da bi menadžer Mančester junajteda Erik Ten Hag mogao da dobije otkaz zbog loših rezultata kluba sa Old traforda na startu sezone.

Kao naslednik se spominjao baš popularni “Zizu”. Međutim, Francuz je to odbio, uz obrazloženje koje će zaboleti navijače “crvenih đavola”.

– Da li bih želeo da preuzmem Mančester junajted? Razumem engleski, ali ga ne govorim dobro. Znam da ima trenera koji dolaze u klub, a da ne znaju jezik koji se govori u toj zemlji. Ja radim na drugačiji način – rekao je Zidan za francuski sportski list Ekip.

Povelo se i pitanje o mentalitetu pobednika igrača Mančester junajteda, pošto u prva tri kola Premijer lige imaju samo jednu pobedu i dva poraza.

Mnogo je elemenata potrebno da se poklope da budete pobednik. Tako da sam svestan šta je potrebno za pobedu – dodao je francuski trener i “zatvorio vrata za sobom”.

Zidan ima 52 godine i bio trener Reala od 2016. do 2018. i od 2019. do 2021. godine. U ta dva mandata je sa madridskim klubom osvojio 11 trofeja, od čega tri trofeja Lige šampiona.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal