Pratite nas preko:
Mark Bernal samo što je debitovao za Barselonu teško se povredio i čeka ga godinu dana oporavka, Printscreen: Youtube/ iM10

Fudbal

Prokletstvo Barsinih supertalenata se nastavlja: Novi 17-godišnjak pauzira godinu dana zbog povrede

Barselona štancuje talentovane tinejdžere iz sezone u sezonu i to nije novost, a sada već nije novost i da se svake godine neki vunderkind teško povredi. Prošle godine je to recimo bio slučaj sa Gavijem koji će pauzirati maltene godinu dana, a sada je takav peh zadesio i 17-godišnjeg Marka Bernala.

Katalonski klub je putem zvaničnih kanala saopštio da defanzivnog vezistu očekuje 12 meseci oporavka. Bernal je protiv Rajo Valjekana pokidao prednji ukršteni ligament i spoljašnji meniskus na levom kolenu.

Operacija mu je uspešno urađena ovog ponedeljka, ali svakako će period rehabilitacije biti oko godinu dana.

U Barsi je trenutno prava bolnica. Gavi se i dalje čeka, povređeni su i Frenki de Jong, Andreas Kristensen, Ronald Arauho, Fermin Lopez i Ansu Fati. U tim se vratio Pedri koji se povredio bio u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Hansi Flik je od početka sezone rešio da se osloni u potpunosti na tzv. klince iz Barsine škole, od kojih neki nisu ni punoletni. Predvode ih Lamin Jamal, Pau Kubarsi, Pedri, Pau Viktor. Međutim, izgleda da ih je neko prokleo.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal