Pratite nas preko:
Juventus' Dusan Vlahovic looks on during the Serie A soccer match between Juventus FC and Fiorentina at the Juventus stadium in Turin, Italy, Sunday April 7, 2024. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP)
Foto: Beta/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Fudbal

Italijani tvrde da znaju šta su Vlahovićevi “porodični razlozi” zbog kojih je odbio Piksija

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi zvao je Dušana Vlahovića pred Ligu nacija, ali ga je on odbio iz navodnih “privatnih razloga”.

Sada Italijani tvrde da znaju šta su bili ti “razlozi”.

Za razliku od Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića Savića, Vlahović je poslednjih desetak dana bio prilično diskretan i nije se pojavljivao u javnosti.

Mitrović je čak slao i određene misteriozne poruke, možda je malo i preterao u “buntu bez razloga”, ali deluje da je Vlahović zaista imao legitiman razlog.

Vlahović dobija novi, ali manji ugovor

Ovog utorka je iz Italije stigla informacija da su u toku ozbiljni pregovori Vlahovića i Juventusa oko produženja ugovora i da se srpski napadač fokusirao na pregovore.

Naime, cilj Juventusa je da Vlahoviću smanji aktuelni ugovor po kojem zarađuje 12 miliona evra i važi do leta 2026. godine.

Vlahović na stolu ima ponudu da produži ugovor sa Starom damom do godinu-dve, uz određene promene plate i bonusa.

Po novom ugovoru, Vlahoviću bi bila zagarantovana između 9 i 10 miliona evra neto, dok bi bonusi bili veći nego do sada.

Vlahović bi ostao najplaćeniji u Italiji

Pisali smo vam tokom vikenda o tome da je Vlahović trenutno sa 12 miliona čak za 3.000.000 najplaćeniji igrač u Seriji A.

Jedini koji je blizu njega je Lautaro sa 9.000.000, pa bi Dušan i dalje bio najplaćeniji.

A uz to, imao bi ugovor na dve godine više, što znači da bi svakako zaradio više novca, ako se stvari stave u pravu perspektivu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal