Pratite nas preko:
Trener Partizana na utakmici finala plejofa Kosarkaske Superlige Srbije protiv Crvene Zvezde u hali Beogradska Arena, Beograd 05.06.2024. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS KOSARKA, BASKETBALL, KLS, SUPERLIGA, PRVENSTVO SRBIJE, NATIONAL CHAMPIONSHIP, PARTIZAN, CRVENA ZVEZDA
Željko Obradović; Foto: MN Press

Košarka

Novi udarac za Partizan: Povredio se još jedan igrač

Jedan od 15 novih igrača Partizana Arijan Lakić novo je ime u crno-belom medicinskom bloku na samom početku priprema. Bek je doživeo nezgodnu povredu kuka tokom kontrolnog turnira na Siciliji.

U samoj završnici finalnog meča protiv Trapana Lakić je dobio žestok udarak sa boka, zbog kog nije mogao da nastavi utakmicu. Po dolasku u Beograd stvari su postale jasnije.

Arijan je zadobio hematom zbog kog se otežano kreće i potrebno je mirovanje. To, verovatno, znači da će propustiti utakmice protiv AEK-a i Pariza na beogradskom turniru.

Podsetimo, crno-beli će organizovati spektakl u Hali 3 Beogradskog sajma, umesto na otvorenim terenima na Kalemegdanu, jasno je, zbog kiše.

Željko Obradović već se suočava sa mukama, jer su od ranije van stroja Ajzea Majk (od prvog dana priprema), te Tajrik Džons kome je stradala zadnja loža u polufinalu turnira na Siciliji protiv Dritone.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka