Pratite nas preko:
Pape Furer će biti novo pojačanje Partizana ovog leta, Printscreen: Facebook/Lyon Academy Talents

Fudbal

Lionov đak je novo pojačanje Partizana

U samoj završnici letnjeg prelaznog roka Partizan će angažovati još jedno pojačanje. Pape Furer (18), član omladinskog i B tima iz Liona, stići će u Humsku kao zamena za odlazećeg Ksandera Severinu.

Senegalski fudbaler dolazi bez obeštećenja uz dogovor srpskog i francuskog kluba oko podele procenata od njegovog narednog transfera, saznaje “Telegraf“. Tinejdžer bi trebalo u sredu da stigne u Beograd i bude podvrgnut lekarskim pregledima, a potom i da potpiše ugovor.

Prilično anonimni momak nikada nije debitovao za prvi tim višestrukog francuskog šampiona, ali je prošao kroz mlađe selekcije. U prethodne dve godine je odigrao 44 utakmice za omladince uz 6 golova i asistenciju. Ima i 6 mečeva za B tim.

Primarna mu je pozicija krila, desnonog je, a po potrebi može igrati i više ka sredini u ofanzivnom delu napada.

Bez obzira na to što će doći, to trenutno ne garantuje da će biti odmah u konkurenciji za prvi tim. U Humskoj ga više vide kao zalog za budućnost, jer smatraju da već imaju dovoljno zamena za Severinu.

Severina bi trebalo da kompletira transfer u Makabi iz Haife od koga će crno-beli zaraditi 1.200.000 evra, a dobiće i procente od naredne prodaje.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal