Pratite nas preko:
Dragan Stojković Piksi i Rade Bogdanović
Foto: Printscreen K1 & MN Press

Fudbal

Dok se svi pitaju gde je Rade Bogdanović, stiže njegova poruka za Piksija: Da se sada sretnemo, znam šta bih mu rekao

Bivši fudbaler Rade Bogdanović ponovo je govorio o reprezentaciji Srbije i selektoru Draganu Stojkoviću, komentarišući njegov rad na klupi nacionalnog tima.

Mnogi su se uplašili šta se sa Bogdanovićem desilo, kada su videli da nije bio analitičar u RTS-ovim emisijama pre i posle utakmice sa Danskom, ali ubrzo im je on odagnao strahove.

Srbija je na početku novog ciklusa Lige nacija, gde prvi put nastupa u A diviziji, osvojila jedan bod nakon prva dva kola.

Taj bod je uzet u utakmici protiv šampiona Evrope (0:0) Španije, na stadionu Rajko Mitić u Beogradu, dok je u drugom meču doživljen poraz od Danske u Kopenhagenu rezultatom 2:0.

– Da se sada sretnemo, rekao bih mu: ‘Selektore, čestitam na dobroj utakmici protiv Španije, na dobro postavljenoj taktici gde smo igrali protiv šampiona Evrope i završili 0:0, uz maksimalnu borbu naših igrača. Moje analize su od utakmice do utakmice. U sportu se ne živi u prošlosti, a komentarišem samo ono što vidim svojim očima’ – rekao je Bogdanović, kome je i sam selektor Stojković imao šta da poruči u prethodnom periodu.

– Bio sam umeren. Rekao sam da ne očekujem katastrofu, s obzirom da je početak kvalifikacija, septembar mesec. Dobro smo se organizovali, pružili smo maksimum s onim što smo imali i imali smo jednu-dve dobre šanse, ali rezultat je realan. On postavlja osnov za dalji tok takmičenja i pruža dobro samopouzdanje, ali ne shvatam to lično, šta god da mi neko kaže.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal