Pratite nas preko:
Erik ten Hag o slučaju "Džejdon Sančo"
Foto: Beta/AP/Kirsty Wigglesworth

Fudbal

Nismo dugo čekali da Ten Hag odgovori na Ronaldove otrovne strelice

Nedavno je portugalski reprezentativac i bivši fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo odlučio da otvoreno kritikuje trenera tog kluba Erika ten Haga.

Gostovao je u podkastu Rija Ferdinanda i složili su se da situacija uopšte nije dobra. Crveni đavoli su na 14. mestu i imaju dva poraza, uz samo jednu pobedu.

– Mančester mora da počne sa rekonstrukcijom svega. Mislim da je to svima jasno. Biće potrebno vremena jer je to i dalje jedan od najvećih klubova na svetu, ali potrebne su im ogromne promene – rekao je Ronaldo i dodao:

– To je jedini način da budete u vrhu i ljudi iz kluba to znaju. Trener kaže da ne mogu da se bore za prvo mesto u Ligi šampiona. Kao trener Mančestera, ne možete to da kažete. Morate se boriti.

Opšte je poznato da Kristijano Ronaldo nije bio miljenik Ten Haga, a sve se završilo prilično ružnim raskidom ugovora 2022. godine.

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag nije dugo čekao da odgovori.

– On je to rekao? Daleko je, u Saudijskoj Arabiji. Daleko od Mančestera. Ima pravo na mišljenje, to je u redu – rekao je Ten Hag.

Jasno je da je odlučio da stavi Ronaldu do znanja da njegovo mišljenje uopšte nije važno ljudima iz tabora Crvenih đavola, koji su time što nisu otpustili Ten Haga na kraju prošle sezone svima u javnosti jasno stavili do znanja kakav im je stav povodom Holanđanina.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal