Pratite nas preko:
FILE - Leicester's head coach Enzo Maresca applauds fans at the end of the English League Cup third round soccer match between Liverpool and Leicester City at the Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Sept. 27, 2023. There is unprecedented managerial upheaval in the English Premier League. Five of the top 11 teams potentially will have new coaches at the start of next season and another of them changed managers just three months ago. (AP Photo/Jon Super, File)
Enco Mareska (Foto: Beta/AP Photo/Jon Super)

Fudbal

Počeo rat do istrebljenja na Stamford Bridžu: Jedan mora na kraju da ode iz kluba!

Vlasnici Čelsija nalaze se u velikoj borbi za prevlast u klubu, koja je izašla na videlo. Britanski mediji pišu da u ovom sukobu postoje dve strane, a publicitet nije dobar uoči gostovanja Plavaca protiv Bornmutua u četvrtom kolu Premijer lige u subotu od 21 sat.

Na jednoj strani je milijarder Tod Bejli, a drugoj kompanija “Klirlejk Kapital”, čiji su lideri Behdad Ehbali i Žose Felisijano, a saradnja ove dve strane definitivno neće moći da se nastavi. Bejli i “Klirlejk” se svađaju oko vođenja kluba, a samo je pitanje ko će koga isplatiti na kraju.

Svima je u interesu da se to što pre reši,a sve je počelo otpuštanjem trenera Maurisija Poketina na kraju prošle sezone. Bejli je želeo da Argentinac ostane na klupi, dok su njegovi protivnici bili za promenu. Na njegovo mesto je stigao Enco Mareska.

SOCCERBET KVOTE ZA MEČ BORNMUT – ČELSI

Niko od vlasnika kluba nije se javno oglasio o ovom pitanju, pa je pričao novi trener.

– Nemam problema da razgovaram sa vama o svemu. U svakom slučaju, mislim da vlasnici znaju šta treba da urade. Ako misle da moraju nešto da kažu javno, neka to kažu. Rekao sam igračima da se fokusiraju na igru – rekao je Italijan novinarima na konferenciji za medije.

Čelsi nije najbolje počeo sezonu. U tri odigrana kola ima jedan poraz, jednu pobedu i jedan remi, što mu je dovoljno samo da bude u sredini tabele.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal