Pratite nas preko:
MILORAD VUCELIC predsednik, IVICA ILIEV sportski direktor, ALEKSANDAR STANOJEVIC trener fudbalera Partizana prozivka pocetak priprema u sportskom centru Teleoptik, Beograd 22.06.2021. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, Pocetak priprema
Iliev i Stanojević (Foto: MN press)

Fudbal

Stanojević o rokadi u upravi Partizana: “Koliko sam čuo, Iliev je izglasan, ali…”

Fudbaleri Partizana posle osam godina igraju ponovo prvenstveni duel sa OFK Beogradom, ali umesto na Karaburmi, gostovaće u Zaječaru gde plavo-beli dočekuju rivale, u nedelju od 19 časova.

Tim povodom javnosti se obratio trener crno-belih Aleksandar Stanojević, nekadašnji fudbaler između ostalih i popularnih “Romantičara” sa Karaburme. Trener crno-belih je potvrdio novinarima da se Ivica Iliev vraća na funkciju sportskog direktora u ponedeljak.

– Koliko sam čuo, Ivica Iliev je, da tako kažem, izglasan na mesto sportskog direktora, ali da ne prejudiciram događaje, postoje klub i klupski organi koji se time bave. Očekujem ga ubrzo uz ekipu, na čelu sportskog sektora i nemam mnogo da dodam. Znamo se iz igračkih dana, potom sam mu bio trener, pa on meni direktor i ta saradnja je uvek bila sjajna – rekao je Stanojević.

FUDBAL - Aleksandar Stanojevic, fudbaler OFK Beograd, u duelu sa Ivicom Ilijevim iz Partizana. Beograd, 12.06.2002. snimio:N.Parausic
Stanojević i Iliev iz igračkih dana (Foto: MN press)

“OFK Beograd ima ozbiljan tim”

Zatim se fokusirao na utakmicu sa “Romantičarima” na Kraljevici.

– OFK Beograd ima ozbiljan tim, dosta mladih igrača i dobrog trenera. Znamo šta nas čeka. Više se bavimo nama nego ostalima, moramo naše probleme da rešimo. Znači nam mnogo utakmica protiv OFK Beograda, ne samo zbog derbija sledeće nedelje, već da hvatamo pozitivan talas. Ne možemo da igramo još zaostale utakmice jer Makabi igra na našem stadionu Ligu Evrope – istakao je Stanojević.

SOCCERBET KVOTE OFK BEOGRAD – PARTIZAN

Osvrnuo se trener Partizana i na probleme ekipe u napadu.

– Imamo problem da postignemo gol. Stvaramo šanse. Protiv Vojvodine u prvom poluvemenu nismo stvarali šanse. To je najgore poluvreme otkako sam u Partizanu, računajući sva tri mandata. Prioritet nam je da postižemo golove – podvukao je Stanojević.

fudbaler Partizana na utakmici plej ofa kvalifikacija UEFA Lige Konferencija protiv Genta na stadionu Partizana, Beograd 22.08.2024. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, UEFA Liga Konferencija, Gent
Fudbaleri Partizana (Foto: MN Press/Marko Metlaš)

“Nisam zadovoljan, hteo sam napadača”

Trener Partizana kaže da nije srećan što nije dobio zamenu za Mateusa Saldanju u špicu.

– Nisam srećan i zadovoljan jer nismo doveli napadača. Đorđe Jovanović je odličan igrač, ali tražimo napadača drugih karakteristika. To je to, nastavljamo da se borimo. Želeo sam da igramo na više načina. Generalno sam bio zadovoljan do ove situacije sa napadačem. Tu smo malo zatajili.

– Doveli smo igrače koji su bili neophodni. Krucijalna stvar je napadač, nije doveden. To nam je jedan minus. Imali smo želju da dovedemo Lazara Romanića. Imali smo fer-plej odnos. On je imao želju, ima svoje ambicije. Nije mu prioritet novac, pokazao je karakter.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal