Pratite nas preko:
Fahad Al Muvalad (Foto: Prinstcreen/You Tube/Levante)

Fudbal

Reprezentativac pao s drugog sprata i polomio se: Hitno prebačen u bolnicu u teškom stanju

Napadač fudbalske reprezentacije Saudijske Arabije Fahad Al Muvalad (30) nalazi se na odeljenju intenzivne nege u bolnici “Rašid” u Dubaiju, nakon što je pao sa balkona svoje kuće u četvrtak ujutru.

Fudbaler Al Šababa je pao s balkona svoje kuće na drugom spratu u Dubaiju između 9 i 10 sati i brzo je prebačen u bolnicu na odgovarajući tretman nakon višestrukih preloma koje je zaradio.

Al Muvalad je igrao protiv reprezentacija Indonezije i Кine u kvalifikacijama za Кup Azije 2026. prethodnih dana, a trenutno se pregledaju sigurnosne kamere na ulici i u kući igrača kako bi se utvrdili uzroci nesreće.

Niko nije bio sa fudbalerom u trenutku nesreće, pošto su njegovi prijatelji otišli ​​tri sata pre nesreće, prema navodima saudijskih medija.

Inače, Al Muvalad je tokom karijere nastupao za Al Itihad čak 11 godina i zabeležio 58 golova na 193 utakmice. Tokom 2018. oprobao se i u Španiji u dresu Levantea, ali je zabeležio samo dva nastupa.

U Al Šababu igra od 2022. i na 32 nastupa ima dva gola, dok je u nacionalnom timu Saudijske Arabije zabeležio 17 golova na 78 utakmica.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal