Pratite nas preko:
Britain's Kate, the Princess of Wales, her sister Pippa, left and Princess Charlotte sit in the royal box to watch the men's singles final between Carlos Alcaraz of Spain and Novak Djokovic of Serbia, at the Wimbledon tennis championships in London, Sunday, July 14, 2024. (Mike Egerton/PA via AP)
Foto: Beta/Mike Egerton/PA via AP

OI 2024

Znate li koliko je Tom Kruz zaradio od nastupa na zatvaranju OI u Parizu? (VIDEO)

Kejsi Vaserman, predsedavajući Organizacionog odbiora Olimpijskih igara koje će 2028. biti u Los Anđelesu otkrio je zanimljiv podatam gostujući na TV “CNBC”. Glumac Tom Kruz je za svoj kaskaderski nastup na završnoj svečanosti Igara u Parizu uz dramatičnu muziku iz filma “Nemoguća misija” dobio – nula dolara.

– To je išlo ovako: Tom je završio snimanje “Nemoguće Misije” u 18 časova u Londonu, ušao u avion, sleteo je u Los Anđeles u četiri sata ujutro i snimio scenu u kojoj ulazi u vojni avion – rekao je Vaserman o Kruzu.

Potom se Tom Kruz 11. avgusta na završnoj svečanosti u Parizu spustio užetom s krova tribine na teren stadiona “Stad d Frans”. Zatim se sa zastavom Olimpijskih igara motociklom vozio stadionom, pa kroz Pariz, posle čega su scene ranije snimljene u SAD emitovane na ekranima kao da se upravo dešavaju.

U tom umetnutom videu Kruz se u Parizu ukrcava u vojni teretni mlaznjak iz kojeg iskače padobranom i spušta se kraj čuvenog džinovskog natpisa “Holivud” u Kaliforniji. Primopredaja zastave MOK je završena tako što ju je od Kruza preuzeo skejtborder Džeger Iton i stigao s njom do bine na plaži “Venis bič” u Los Anđelesu gde su nastupili “Red Hot Chili Peppers”, Bili Ajliš, Snup Dog.

Kruz oduvek sve scene radi sam

Vaserman je dodao da se “na svakom koraku Kruz sve više angažovao” i svoj “snimljeni štos uradio besplatno”.

Mi smo govorili: ‘Nema šanse da to postignemo. Dobićemo četiri sata za snimanje. Uradićemo stvar… s natpisom “Holivud” na brdu u Los Anđelesu” kojeg je Kruz “odenuo” u olimpijske boje, “on će predati zastavu MOK-a i – gotovo. Ostalo će uraditi dvojnik-kaskader.

– Ali, pet minuta pošto mu je scenario predstavljen, Kruz je rekao: ‘Prihvatam! Ali ću to uraditi samo ako ja uradim sve’ – rekao je Vaserman dodavši da je Kruz rekao da će sam uraditi sve, ali besplatno.

Tako je zvezda “Top gana” koja je stalno bila na Olimpijskim igrama u Parizu, oduševila publiku na ceremoniji zatvaranja 11. avgusta i pred televizorima širom sveta.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

OI 2024