Pratite nas preko:
Željko Obradović
Foto: MN Press

Evroliga

Željko ljut na igrače posle katastrofe: “Moraću da vidim šta nam je činiti”

Košarkaši Partizana nisu dobro započeli novu sezonu Evrolige. Na gostovanju u Tel Avivu poraženi su od Makabija 96:81, a posle utakmice trener crno-belih Željko Obradović govorio je o tome sa čim sve nije zadovoljan kada je ovaj meč u pitanju.

Takođe, Željko Obradović izjavio posle utakmice u Tel Avivu da “crno-beli” nisu večeras odigrali kako je bilo planirano i dodao da je Makabi zasluženo stigao do pobede na startu Evrolige.

Košarkaši Makabija imali su 18 asistencija, sedam ukradenih lopti, a mi smo imali sedam asistencija i osam izgubljenih lopti. Ispod našeg koša oba tima imala su po sedam skokova. Oni su ubacili 27 od 55 poena na poluvremenu iz tranzicije ili posle ofanzivnih skokova, što je previše. Posle toga smo imali nekakvu reakciju – rekao je strateg Partizana i nastavio

Ali igrali smo loše. Kada igramo loše, onda je do trenera, treba da pogledamo snimak i shvatimo zašto se ovo dogodilo – dodao je vidno nervozan Obradović

Foto: MN press

Obradović je naveo da ovaj tim “crno-belih” ima kvalitet

– Moraću da se konsultujem sa stručnim štabom, da vidimo šta nam je činiti, jer ovo što smo igrali večeras nije ono što mi želimo. Verujem da ovaj tim ima kvalitet da bude bolji u odbrani i pametniji u napadu – istakao je Obradović.

Partizan će u drugom kolu Evrolige gostovati ekipi Asvela, koju je danas lako savadala ekipa Crvene zvezde (94:73). Kvote za sve predstojeće utakmice možete ppogledati na sajtu Soccerbet.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga