Pratite nas preko:
Ostoja Mijailović
Ostoja Mijailović (Foto: MN press)

Evroliga

Predsednik Partizana objavio koliko je prodato sezonskih karata: “Hvala svima koji su izdvojili novac…”

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović obelodanio je da su crno-beli prodali preko 14.500 godišnjih karata za predstojeću sezonu.

Mijailović se zahvalio navijačima zbog podrške klubu i izdvojenih sredstava. Podsetimo, prošle sezone su crno-beli prodali oko 17.000 sezonskih karata.

U objavi na društvenoj mreži X, prvi čovek kluba iz Humske najavio je i “nove lepe vesti”, koje navijači Partizana mogu da očekuju u narednom periodu.

– Hvala svima koji su izdvojili novac da kupe sezonske karte za naše utakmice. Finansijiska stabilizacija, na kojoj godinama radimo, u velikoj meri zavisi i od prihoda koje ostvarujemo. Uskoro ćemo obavestiti javnost o jako lepim stvarima, a koje se tiču poslovanja kluba. Armija naših navijača je naša najveća snaga – poručio je Mijailović.

Partizan je u pripremnom periodu pobedio na svim utakmicama i osvojio trofej namenjen pobedniku revijalnog turnira na Siciliji. Ove nedelje na Beogradskom sajmu igra protiv evroligaša Pariza.

Takmičarska sezona za ekipu Željka Obradovića počinje 25. septembra utakmicom prvog kola ABA lige protiv čačanskog Borca u Beogradu, dok Partizan na startu Evrolige gostuje Baskoniji 3. oktobra.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga