Pratite nas preko:
Vatreno kraj Jošanice (Foto: Printscreen/Arena Sport)

Fudbal

Drama u Novom Pazaru: Navijač domaćih završio u bolnici, Čuka evrogolom odnela bod (VIDEO)

Novi Pazar se vratio konačno na Gradski stadion karaj Jošanice na novu podlogu, ali nije uspeo u vaternoj atmosferi da savlada sjajni Čukarički. Beograđani su odneli bod posle velike borbe zahvaljujući sjajnom pogotku u 68. minutu (2:2) i zadržali mesto u vrhu tabele Superlige Srbije.

Nekoliko hiljada gledalaca zapalilo je gomilu pirotehnike na početku pa je meč bio prekinut na pet minuta, a kada je nastavljen Brđani su šokirali domaćine brzim golom Vinsijusa Mela u 16. minutu.

Ipak, Pazarci su do odlaska na odmor zaigrali bolje, a njihova prva zvezda Adem Ljajić spemio je dva pogotka saigračima za preokret. Prvo je u 19. “spojio” Crnogorca Đuranovića sa golom za izjednačenje, a zatim asistirao i Mesroviću u 40. za vođstvo domaćina.

Čukarički je igrao otvoreno, a pre izjednačujućeg gola poništen mu je pogodak zbog ofsajda u uvodnim minutima drugog poluvremena. Do izjednačenja gosti su došli u 68. posle neverovatnog udarca Nikole Stankovića. Na prvu, posle odbitka. Kakva golčina…

Novi Pazar je potpuno pao u drugom poluvremenu, a u 73. golman domaćih Popović odbranio je nogama zicer napadaču gostiju Melu. Mogao je Brazilac da se proslavi na ovom gostovanju, ali je do kraja ostalo nerešeno, iako su i domaćini imali veliku priliku za pobedu, ali je golman Čuke Kaličanin neverovatno odbranio zicer Opari u 91. minutu.

Dramatično je bilo u samom finišu utakmice i na tribinama kada je u 86. minutu jednom navijaču Novog Pazara pozlilo, pa je prebačen kolima Hitne pomoći u bolnicu. Nadamo se da će biti u redu, a meč je posle trominutnog prekida ipak nekako priveden kraju.

Pazarci su ovim remijem nastavili niz bez poraza od dolaska novog trenera Tomislava Sivića pre dva kola, ali su i dalje tek na desetom mestu sa osam bodova. Čukarički je trećepolasirani sa 14 bodova.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal