Pratite nas preko:
Barcelona's Dani Olmo celebrates after scoring his side's third goal during the Spanish La Liga soccer match between Girona and Barcelona at the Montilivi stadium in Girona, Spain, Sunday, Sept. 15, 2024. (AP Photo/Joan Monfort)
Dani Olmo je zamenjen zbog povrede na meču protiv Đirone, Foto: Beta/AP Photo/Joan Monfort

Fudbal

Povredio se Dani Olmo, propušta Ligu šampiona: Evo da li će se oporaviti do meča protiv Zvezde

Protivnik Crvene zvezde u Ligi šampiona, slavna Barselona, ponovo ima kadrovskih problema. Najzvučnije letnje pojačanje kluba i jedan od najvažnijih igrača, Dani Olmo, povredio se u pobedi nad Đironom u nedelju.

Španski reprezentativac, koji je dete “La Masije”, ali se afirmisao u dresu Dinama iz Zagreba je osetio bol u desnom kolenu i zbog toga je zamenjen u 61. minutu. Iako su mediji saopštili da nije ništa ozbiljno, ispostavilo se da pauza neće biti baš kratka.

Kako je klub zvanično saopštio reprezentativac Španije je povredio tetivu na desnom kolenu. Zbog toga neće moći da igra 4-5 nedelja.

KVOTE: BARSELONA – MONAKO

Barcelona's Dani Olmo scores his side's third goal during the Spanish La Liga soccer match between Girona and Barcelona at the Montilivi stadium in Girona, Spain, Sunday, Sept. 15, 2024. (AP Photo/Joan Monfort)
Foto: Beta/AP Photo/Joan Monfort

To znači da njegovo igranje, makar zbog ovoga, nije ugroženo kada je reč o gostovanju Barselone u Beogradu. Utakmica na stadionu “Rajko Mitić” u 3. kolu Lige šampiona se igra tek 6. novembra.

Katalonci će tada biti jači i za Gavija koji se vratio treninzima posle skoro godinu dana pauze. S druge strane, jednog od otkrovenja početka sezone, Marka Bernala, neće biti, jer ga čeka ista pauza kao Gavija.

Barselona na početku sezone pod vođstvo Hansija Flika i igra i pobeđuje kao u najbolja vremena. Nemac je doneo odluku da glavne poluge tima budu deca iz “La Masije” bez obzira koliko imaju godina i to mu se odmah isplaćuje. Dani Olmo je jedan od glavnih igrača, ima već 3 gola u Primeri na svom kontu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal