Pratite nas preko:
GUELOR KANGA fudbaler Crvene zvezde na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Jedinstva Ub na stadionu Rajko Mitic, Beograd, 20.07.2024. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Crvena zvezda, Superliga Prvenstvo Srbije, Jedinstvo Ub
Gelor Kanga se "pomirio" sa upravom i stručnim štabom, Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Kanga i Zvezda opet u ljubavi: Gabonac objavio sliku na Instagramu uz poruku, ali prati samo 2 saigrača

Nije dugo trajala “svađa” između Gelora Kange i Crvene zvezde. Samo 24 sata nakon što je Gabonac pobrisao sve fotografije sa svog Instagram profila, te otpratio klub i sve saigrače, se “predomislio”.

Iskusni vezista je objavio fotografiju sa saigračima iz prošle sezone uz poruku “Zvezda familija”, a imao je još nekoliko objava i na storijima sa raznim momentima iz karijere u crveno-belom dresu.

Ipak, klupski profil nije ponovo zapratio, a od ljudi koje prati samo su dvojica trenutno njegovi saigrači na Marakani. Jedan je poslednje pojačanje ovog leta, Silas, a drugi je mladi štoper Stefan Leković koji se vratio sa pozajmice Viljarealu.

KVOTE: CRVENA ZVEZDA – BENFIKA

Izgleda da je neko iz uprave obavio razgovor s njim, a možda je i sam shvatio da je pogrešio i prenaglo reagovao nezadovoljan svojim statusom kod Vladana Milojevića ove sezone. Crveno-belima svakako nisu potrebni potresi unutar kluba i tima nekoliko dana pred prvi meč u Ligi šampiona protv Benfike.

Kanga trenutno “troši” drugi mandat u Zvezdi i javnost je dobro upoznata sa njegovom “čudnom” naravi, a ni ekscesi mu nisu bili strani. Aktuelni ugovor mu ističe na kraju sezone.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal