Pratite nas preko:
NFL
Foto: Beta/AP Photo/Matt Rourke

Još sportova

“Derbi ptica” zatvorio drugo kolo NFL: Sokolovi nadleteli Orlove

U noći između ponedeljka i utorka, Atlanta Falkonsi su u uzbudljivom poslednjem meču NFL runde savladali Filadelfija Iglse rezultatom 22:21.

Tradicionalni “derbi ptica”, okršaj između Sokolova i Orlova, uvek privuče veliku pažnju ljubitelja američkog fudbala. I ovoga puta, u ponedeljak uveče, ove dve ekipe su odigrale spektakularnu utakmicu u kojoj su Atlantani kao gosti odneli pobedu.

U prvoj četvrtini smo videli dosta poteškoća u napadima obe ekipe. Bez obzira na vreme koje su imali u posedu lopte, ni Džejlen Hurts, ni Kirk Kazins nisu uspeli da dođu do poena.

Falkonsi su prvi poentirali “fild golom” i poveli sa 3:0, ali je Smit brzo uzvratio utrčavanjem u “end zonu” i doveo Filu u vođstvo od 7:3. Falkonsi su potom smanjili zaostatak još jednim “fild golom”, pa se na poluvreme otišlo pri rezultatu 7:6.

U drugom poluvremenu, obe ekipe su se smenjivale u postizanju “fild golova”, a potom je Kazins pronašao Munija za prvi tačdaun Atlante.

Međutim, neuspešna konverzija za dva poena sprečila je Falkonse da steknu veću prednost.

Iako su Iglsi pokušali da preokrenu rezultat, odbrana Atlante je uspela da sačuva pobedu. Ovaj trijumf će svakako biti veliki podstrek za Falkonse u nastavku sezone.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Još sportova