Pratite nas preko:
liga sampiona fantazi
Foto: Soccerbet Fantasy

Fantasy

Liga šampiona fantazi: Repriza najkultnijeg finala na otvaranju novog takmičenja

Danas, tačno u 18:45h, počinje istorijski momenat u svetu fudbala – zvanično kreće novi format Lige šampiona, prvi put nakon više od 30 godina. Kako stvari stoje, svake večeri takmičenja imaćemo po dva termina za odigravanje, uz šest mečeva dnevno, što je savršen raspored za Soccerbet fantazi izazove. 

Prvi izazov

liga sampiona fantazi
Foto: Soccerbet Fantasy

Prvi na redu je izazov za dva meča u terminu od 18:45h, ali pravi fantazi spektakl donose preostala četiri meča u glavnom izazovu dana. Izazov pod nazivom “Star Pick” već postaje prepoznatljiv znak Soccer fantazija, ali vrhunac dana je poseban izazov — derbi runde. Duel Milana i Liverpula, starih rivala koji su na početku 21. veka igrali legendarna finala ovog takmičenja, obećava pravi fudbalski spektakl i priliku za osvajanje ozbiljnih fantazi poena. Ono što verovatno sve najviše zanima je celoturnirski mod takmičenja o kojem je SoccerSportal juče pisao.

Vreme je da postaviš svoj fantazi tim u izazovu koji će se vrteti cele sezone, jednog dana ili jednog meča i uživaš u novom formatu Lige šampiona!

Ovde nema prostora za kalkulisanje ili čuvanje rezultata — najbolji u Ligi šampiona postaju najbolji upravo jer u svakom trenutku daju maksimum.

Dnevni fantazi izazov

Dnevni izazov sa budžetom od 70 miliona i šest fudbalera zahteva pažljivo odabrane zvezde, jer sa prosekom od 11.6 miliona po igraču, cene su ogromne. Ovaj izazov traži odabir na osnovu veličine imena igrača, trenutne forme igrača, kao i učinka i formu klubova.

liga sampiona fantazi
Foto: Soccerbet Fantasy

Hari Kejn je opravdano najskuplja opcija u ovom izazovu, s obzirom na to da Bajern igra kod kuće protiv Dinama iz Zagreba. Kejn je prošle sezone delio titulu najboljeg strelca Lige šampiona sa osam golova, zajedno sa Kilijanom Mbapeom, još jednom ključnom opcijom za večeras. Mbape je ovog leta prešao iz PSŽ u Real Madrid, i iako sezona nije počela najbolje, polako pronalazi formu u timu koji brani titulu.

Na vrhuncu forme je Viktor Đekereš iz Sportinga, koji je na osam utakmica za klub i reprezentaciju Švedske već upisao 11 golova i pet asistencija — sve to bez kalkulisanih iznuđenih penala. Švedska hladnokrvnost mu definitivno ne smeta jer ovaj momak bukvalno gori na terenu!

Milan – Liverpul, repriza najboljeg finala u istoriji LŠ

Evropski klasik između Milana i Liverpula obećava kišu golova, zahvaljujući sjajnoj formi napadača i slabostima u defanzivi. Kristijan Pulišić je u sjajnoj formi od početka sezone, dok Rafael Leao, ako se “pojavi na terenu” može da se poigra sa bilo kojom odbranom. S druge strane, Milanova defanziva, posebno na bokovima, predstavlja slabu tačku — Teo Ernandez je stalno ofanzivno orijentisan na levom boku, dok na desnoj strani Emerson Rojal i Davide Kalabrija nisu na potrebnom nivou. Tako da Salah deluje kao idealan izbor za vecerašnji izazov.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy