Pratite nas preko:
MISKO RAZNATOVIC, BOBAN MARJANOVIC i NIKOLA JOVIC na utakmici KLS Superlige izmedju kosarkasa Mega MIS-a i Partizana u Trening Centru Dejan Milojevic, Beograd 27.05.2024. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS KOSARKA, BASKETBALL, KOSARKASKA LIGA SRBIJE, KLS, NATIONAL CHAMPIONSHIP, PRVENSTVO SRBIJE, MEGA MIS, PARTIZAN
Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Evroliga

Miško okačio zagonetku, a rešenje je bomba: Bobi Marjanović se vratio u Evropu?!

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović je objavio na X-u (nekadašnjem Tviteru) zagonetku, a ako je rešenje ono koje svi pretpostavljaju, to će biti jedna od najvećih bombi leta u evropskoj košarci. Kako mnogi javljaju reč je o tome da će Boban Marjanović ponovo igrati u Evroligi, u dresu Fenerbahčea.

– Današnja Instagram matematička operacija glasi: 1.300.000+1.000.000=2.300.000 – napisao je Ražnatović.

Svi su to odmah povezali sa brojem pratilaca na Instagramu koje imaju turski klub (1.300.000) i srpski košarkaš (1.000.000).

Specijalizovani košarkaški portal “Eurohoops” dodatno to potkrepljuje informacijama od svojih izvora da je dogovor postignut već neko vreme.

9 godina u NBA i glumačka karijera u Holivudu

To znači da će se nekadašnji srpski reprezentativac vratiti u Evropu posle 9 godina. Marjanoviću je istekao ugovor sa Hjustonom po kome je za prošlu sezonu zaradio 2.900.000 dolara. U tom timu je proveo prethodne dve godine.

Iz Evrope je u NBA otišao leta 2015. kada je posle najbolje sezone u karijeri kao MVP ABA lige otišao iz Crvene zvezde u San Antonio. Kasnije je bio član i Detroita, Klipersa, Filadelfije i Dalasa.

Ne možemo reći da se tokom NBA karijere naigrao košarke, ali je zato postao jedna od najvećih košarkaških zvezda. Snimio je brojne reklame i holivudske filmove. Kako je sam najavljivao i sada mu je prioritet bio povratak u SAD, gde se nada da će nastaviti glumačku i šoubiznis karijeru. Videćemo da li će to sad staviti na čekanje.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga