Pratite nas preko:
ZASTAVA, MUSEMA na utakmici UEFA Lige Sampiona fudbalera Crvene Zvezde protiv Lajpciga na stadionu Rajko Mitic, Beograd 07.11.2023. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS FUDBAL, FOOTBALL, UEFA CHAMPIONS LEAGUE, LIGA SAMPIONA, CRVENA ZVEZDA, RED STAR, RB LEIPZIG, RED BUL LAJPCIG, ILUSTRACIJA
Benfika je odlučila da ne održi večernji trening na beogradskoj Marakani dan pred utakmicu, Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Fudbal

Benfika neće trenirati na Marakani: Teren će osetiti tek kad izađu na zagrevanje za utakmicu

Crvena zvezda će u četvrtak dočekati na stadionu “Rajko Mitić” Benfiku u 1. kolu u okviru novog formata i sistema Lige šampiona. Ali portugalski klub se odlučio na potez koji nije baš praksa kad su evropske utakmice u pitanju.

“Orlovi” iz Lisabona su doneli odluku da ne održe trening dan pred utakmicu na stadionu na kome će se meč igrati. Kako je rečeno, oni će trenirati u svom trening kompleksu u sredu, a potom će direktno odatle krenuti na aerodrom i potom za Beograd.

Povratnik na klupu Benfike, Bruno Laž, će održati obaveznu konferenciju za medije u sredu od 19.55h na Marakani, ali neće biti treninga posle toga.

Nije ovo baš presedan da klubovi izaberu iz različitih razloga da ne treniraju na stadionu na kome će igrati meč. Još veća retkost je da uopšte ne održe večernji trening dan pre utakmice.

S druge strane, fudbaleri Crvene zvezde će trenirati na Marakani u sredu od 18h.

Utakmica se igra u četvrtak od 18.45h, a kvote pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal