Pratite nas preko:
Munich's Harry Kane celebrates after scoring his side's sixth goal during a Champions League opening phase soccer match between FC Bayern Munich and Dinamo Zagreb in Munich, Tuesday, Sept. 17, 2024. (Peter Kneffel/dpa via AP)
Hari Kejn je Dinamu dao 4 gola, ali nije hteo da da dres, Foto: Beta/Peter Kneffel/dpa via AP

Fudbal

Malo mu bilo 4 gola i 9:2: Kejn i posle meča ponižavao igrače Dinama, dok su ga jurili kao deca

Hari Kejn i Bajern Minhen su isponižavali i izblamirali Dinamo iz Zagreba u utorak uveče u 1. kolu Lige šampiona, te ispisali novu istoriju evropskog fudbala.

Nemački klub je postao prvi koji je dao 9 golova protivniku na jednoj utakmici Lige šampiona, dok je Hari Kejn postao najbolji engleski strelac u Ligi šampiona. Pamtiće Englez taj 17. septembar 2024. po 4 pogotka koja je postigao, ali i het-triku sa penala.

Međutim, njemu kao da ni to nije bilo dovoljno, već je i po završetku utakmice na “Alijanc areni” nastavio da ponižava fudbalere hrvatskog šampiona. Doduše, neshvatljiva je i njihova reakcija, da nakon sramnog poraza jure igrače Bajerna po terenu kako bi uzeli dres za uspomenu.

Najviše su želeli dres baš čoveka koji im je izbušio golmana, pa su tako Sandro Kulenović i Josip Mišić, prišli, ali ih je Englez kulturno odbio. Svakako da i on sam želi da sačuva dres sa utakmice koju će pamtiti.

I izjavom ih ponizio

Ali nije se tu zaustavio, već i u izjavi posle meča je rekao još nešto što sigurno nije prijalo navijačima “modrih”.

– Trener nam je rekao da budemo nemilosrdni. Prvi, drugi, treći, četvrti, sve je išlo kao na traci. Došli smo do 9, a hteli smo 10. i 11. gol, moramo tako da nastavimo – izjavio je Kejn.

Oprečna su mišljenja o ovakvim pobedama i stavovima. Neki smatraju da je nastavljanje postizanja golova protiv daleko slabije protivnika nepoštovanje, drugi pak misle da “nepopuštanje gasa” zapravo jeste iskazivanje poštovanja.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal