Pratite nas preko:
Celtic's Paulo Bernardo, centre, attends a training session at Lennoxtown Training Centre, Glasgow, Scotland, Tuesday, Sept. 17, 2024. Celtic will face Slovan Bratislava at the Champions League opening phase soccer match on Wednesday. (Andrew Milligan/PA via AP)
Fudbaleri Seltika na treningu pred meč Lige šampiona, Foto: Beta/Andrew Milligan/PA via AP

Fantasy

Liga šampiona fantazi: Igrači Seltika najskuplji, finale iz preprošle sezone kao zaseban izazov dana

Liga šampiona je već prvog dana pokazala zašto je najprestižnije klupsko takmičenje — spektakl u svakom smislu, od vrhunskog fudbala do taktike i, naravno, golova koji na poseban način sjaje pred kamerama Lige šampiona. Večeras nas čeka isti raspored: šest mečeva, dva u ranom terminu od 18:45h i četiri od 21h.

Soccerbet je to ispratio svojim fantazi izazovima. Prvi je “rani dabl” izazov za dva uvodna meča, zatim “Glavni celodnevni izazov” za preostala četiri meča. Posebna poslastica je zaseban izazov između finalista Lige šampiona iz sezone 2022/23, Mančester sitija i Intera. Naravno, ne zaboravimo ni “Star Pick” izazov, gde je cilj pogoditi igrača sa najviše osvojenih fantazi poena u danu.

Spremi svoje fantazi timove, večeras je opet vreme za trku na fantazi tabeli!

Printscreen: Soccerbet.rs

Koliko je ludo ovo takmičenje, najbolje pokazuje današnji dnevni izazov. Na prvi pogled, šablon izgleda isto kao juče – za izbor šest igrača na rosteru dozvoljen je budžet od 70 miliona, što nas vodi do prosečne cene od 11.6 miliona po igraču. Ali, stvar postaje neobična kada shvatimo da su najskuplji igrači dana fudbaleri škotskog Seltika, koji igraju premijerni meč protiv Slovana.

Tim za večeras

Kasper Šmajhel se ističe kao potencijalna opcija ne samo zbog mogućeg “clean sheeta”, već i zato što svaki odbranjeni šut donosi dodatne bodove. Đirona, koja je rekonstruisala tim tokom leta, izgledala je dobro, ali su proteklog vikenda doživeli debakl protiv Barselone. Kolo Muani je ušao u igru protiv Bresta u 71. minutu i sada bi, osvežen, mogao da startuje umesto Asensija. U meču protiv Đirone PSŽ će tražiti brzinu i snagu pre svega.

Kod Dortmunda, Malen i Brant se već odavno „dodaju“ golovima i asistencijama, a cela priča pod vođstvom Nurija Sahina kao glavnog trenera zvuči kao odlična fantazi prilika jer ekipa deluje atraktivno na početku sezone. Klub Briž je mlada i energična ekipa, ali kvalitet je na strani Borusije.

Inter, aktuelni prvak Italije, započinje izazov najgore moguće – susretom sa engleskim i evropskim šampionom, Mančester sitijem. Bilo bi suludo nemati Halanda u bilo kojoj fantazi opciji, s obzirom na njegovu monstruoznu golgetersku formu. Joško Gvardiol je postao standardan u odbrani, ofanzivno je izuzetno potentan, kako u igri, tako i kod prekida, a na to se još i Inter mučio da probije čak i Moncu u prvestvenom meču za vikend.

Dan u kojem su sami mečevi mnogo bolji od onoga kako to deluje na papiru. Sve u svemu, ovo je dan pun fantazi dilema, ali zato i tako zabavan!

Printscreen: Soccerbet.rs

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy