Pratite nas preko:
Stadion Crvene zvezde Rajko Mitic, na utakmici kvalifikacija za Ligu sampiona protiv Jang Bojsa. Belgrade, 27.08.2019. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Crvena zvezda, Jang bojs, Total, Musema
Marakana je daleko od rasprodate za utakmicu Crvena zvezda - Benfika, Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Fudbal

Zvezda još nije rasprodala Marakanu za meč protiv Benfike

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18.45h će igrati protiv Benfike prvi meč u novom formatu Lige šampiona. Dan pred utakmicu karata za tribine stadiona “Rajko Mitić” i dalje ima u prodaji.

Zvezdaši mogu da kupe, ne samo komplete ulaznica za sva 4 meča na domaćem terenu u Ligi šampiona, već i pojedinačne za utakmicu protiv portugalskog predstavnika.

Pomalo je i iznenađujuće da Marakana nije rasprodata već sada, pošto crveno-beli imaju najjači tim u 21. veku, a ujedno dolazi i protivnik koji nije nepobediv, pogotovo na domaćem terenu. Ali za to će sigurno biti potrebna i pomoć navijača.

Ako se pogleda na osnovu grafičkog prikaza na sajtu koji se trenutnon prikazuje kada mu se pristupi, čini se čak da ima popriličan broj broj ulaznica u prodaji. Nije rasprodata ni severna tribina, koja se tradicionalno prva rasproda s obzirom da su na njoj najvatreniji navijači.

Printscreen: crvenazvezda.iticket.rs

Sam klub je putem svojih profila na društvenim mrežama objavio da karata i dalje ima, te uputio poziv navijačima da ne propuste utakmicu u četvrtak.

KVOTE: CRVENA ZVEZDA – BENFIKA

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal