Pratite nas preko:
Bastijan Švajnštajger i Ivan Perišić; Foto: MN Press

Fudbal

Bomba van prelaznog roka: Ivan Perišić zvanično u crveno-belom – poznato kada stiže na “Marakanu”

PSV iz Ajndhovena je možda u utorak uveče izgubio od Juventusa u Torinu (3:1) na otvaranju nove sezone Lige šampiona, ali je dobio novo pojačanje. U pitanju je Ivan Perišić, proslavljeni hrvatski fudbaler, koji je nedavno raskinuo ugovor sa Hajdukom iz Splita i postao tražena “roba” širom Evrope.

Na kraju ga je “ulovio” holandski velikan, koji je prošle sezone osvojio titulu u Erediviziji sa rekordnim brojem bodova i ove sezone ima 5/5 na startu domaćeg šampionata. U Ligi šampiona se nada da će biti konkurentan za plasman u nokaut fazu, posebno sa iskusnim krilnim fudbalerom.

Perišić na “Filips arenu” stiže kao slobodan igrač, ali budući da je to učinio van prelaznog roka, neće moći da igra u elitnom takmičenju do kraja 2024. godine. Međutim, u januaru bi mogao biti registrovan i to znači da bi mogao da igra protiv Crvene zvezde na stadionu “Rajko Mitić”.

Utakmica između Zvezde i PSV-a je na programu tek 21. januara, a klub sa Marakane prethodno igra protiv Benfike ovog četvrtka od 18.45, te potom protiv Intera, Monaka, Barselone, Štutgarta i Milana, pre dolaska Perišića i PSV-a u Beograd.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal