Pratite nas preko:
Kristijano Ronaldo
Krstijano Ronaldo; Foto: Beta/AP Photo/Luis Vieira

Fudbal

Ronaldo dobio novčić u vrednosti od 7 evra: Bogataši nude hiljadu puta više da bi ga imali

Kristijano Ronaldo je, bez ikakve dileme, najveći sporista koji je država Portugalija ikada imala i to je odlučila i da obeleži. Njemu u čast izbačena je specijalna edicija novčića koji nosi vrednost od sedam evra i moći će da se koristi samo na tlu te države.

Kovanica sa likom, po mnogima, najboljeg fudbalera svih vremena najavljena je pre nedelju dana. Od danas je zvanično puštena u javnost. Sa jedne strane je njegov predni profil i natpis “CR7”, dok je sa druge njegova slika iz poluprofila, uz takođe prepoznatljivu skraćenicu.

Upravo zbog broja koji ga je proslavio kroz karijeru, vrednost ovog komada gvožđa iznosi sedam evra. Međutim, još uvek predstavlja pravi raritet i mnogi bi platili mnogo više.

Kako još uvek mnogi nemaju mogućnost da ga pronađu, pojavile su se ponude dobrostojećih Portugalaca da ih plate nekoliko hiljada evra, samo kako bi im bile isporučene za sopstvenu kolekciju.

To samo dovoljno govori kolika pomama vlada kada je u pitanju Kristijano Ronaldo, kao i da je ovaj potez države Portugalije ne samo patriotski, nego i marketinški.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal