Pratite nas preko:
Trener Crvene zvezde na pres konferenciji pred utakmicu UEFA Lige sampiona protiv Benfike na stadionu Rajko Mitic, Beograd 18.09.2024. godine Foto: MN press/dt Fudbal, Crvena zvezda, UEFA Liga Sampiona , Benfika, Pres konferencija
Vladan Milojević (Foto: MN Press)

Fudbal

Milojević: Hvala državi što nam daje da budemo konkurentni

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević opširno je odgovorio na pitanje jednog od srpskih novinara – da li se plaši eventualnog debakla protiv Benfike na startu Lige šampiona?

Jedan od predstavnika medija pomenuo je neuspehe koje su doživeli u utorak uveče Dinamo Zagreb, Jang Bojs i PSV Ajndhoven, koji su “imali slična ulaganja u timove” kao i crveno-beli ovog leta, a trener crveno-belih spomenuo je pomoć koju ovaj klub dobija od države Srbije.

– Isto pitanje ste me pitali, mislim pred Liverpul, da li sam se uplašio jer su pobedili Maribor sa 7:0. Pa šta, i da izgubimo šest razlike? Šta će se desiti? Treba da pričamo da je ovo čast za Crvenu zvezdu, ne kao da je uspeh Vladana Milojevića. Bili smo šampioni Evrope, ali 1991. godine.

SOCCERBET KVOTE ZA MEČ ZVEZDA – BENFIKA

– Tu smo, gde smo, malopre je vaš kolega iz Portugalije postavio pitanje o malim zemljama, mi treba da pričamo o tome, igramo kao mala zemlja među velikim zemljama. Mi tek sada počinjemo, koliko kaskamo što se tiče sporta.

– Prvi put juče sam gledao stadione, strašan stadion na Karađorđu, u Lučanima i u Novom Pazaru, a imamo i tri stadiona koje je država napravila. I ta “Alijanc arena” nije napravljena tek tako, jer je neko dao pare za nju. Hvala državi što daje da budemo konkurentni.

– Ja mogu da odgovorim kontra pitanjem o budžetima, ali neću. Kakvi su nam budžeti? To ne postoji u sportu. Nije ovo borba Davida i Golijata. Imate mnogo timova ih tih jakih liga koji nisu uspeli da dođu ovde gde smo mi. Ne plašim se nikoga, niti se plašim bilo kakvog rezultata – poručio je Milojević.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal