Pratite nas preko:
Foto: Igokea m:tel/Marija Vuruna via ABA league

Evroliga

Danac bio na Teodosićevom kampu u Srbiji, a sinoć zaigrao protiv njega u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde slavili su protiv Asvela rezultatom 94:73 na startu Evrolige. Tim Duška Ivanovića postigao je 17 trojki na utakmici, pa ekipa iz Pariza nije uspela ozbiljnije da zapreti. Međutim, na utakmici videli smo jedan zanimljiv detalji i kako se sudbina poigrala sa akterima utakmice.

Mladi igrač gostujućeg sastava Noam Jakov (18) pre samo nekoliko godina bio učesnik kampa “Teo 4“, a u četvrtak je igrao baš protiv Miloša Teodosića, po kom kamp nosi ime.

Mladi danski košarkaš igrao je samo šest minuta i nije uspeo da se upiše u strelce, šutirao je nula od tri iz igre, a imao je jedan skok. Njegov idol i jedan od najboljih evropskih plejmejkera, Miloš Teodosić debitovao je za crveno-bele u Evroligi sa tri poena, tri skoka i dve asistencije za 15 minuta u igri.

Zvezda je izgledala dominantno protiv jedne od najslabijih ekipa Evrolige, sada ekipu Duška Ivanovića očekuje teži ispit u Kaunasu protiv naugodnog Žalgirisa. Podsećamo da je litvanska ekipa već pobeđivala crveno-bele u pripremnim utakmicama za ovu sezonu. Kvote za ovu utakmicu ali i za sve mečeve najjačeg košarkaškog takmičenja možete videti na sajtu Soccerbet.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga