Pratite nas preko:
miško ražnatović
Miško Ražnatović; Foto: MN Press

Košarka

Miško Ražnatović oštro demantovao Čovića: “Potpuno netačno, Zvezda mi nije dala ništa!”

Konferencija za medije koju je ranije tokom dana održao predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović brzo je izazvala žustre reakcije. Najoštrije je reagovao poznati menadžer Miodrag Miško Ražnatović, koji je na društvenim mrežama demantovao prvog čoveka crveno-belih.

Čović se, naime, u svom obraćanju dotakao odlaska Nikole Topića u NBA ligu. Prenosimo šta je rekao na tu temu:

– Topić je otišao u NBA, Zvezda je dobila dva miliona dolara. Od čega je 200.000 dato menadžeru. Što se tiče mladih igrača, Zvezda sa tim ne može sama da se bori. Nepohodno je da naš savez i FIBA zauzmu stavove. Ovim je ugrožena kompletna evropska košarka. Mladi igrač sa 18 godina odmah dobija 200.000, smeštaj, hranu i fakultet. To niko ovde ne može da mu da, čak i u Evropi. Neki igrači iz Crne Gore su išli i na 700-8000 hiljada dolara. Moramo da dođemo do zaštite kako bi zaštitili kvalitet igrača. To jeste veliki odliv mladih igrača, mada naši idu u Italiju, Špoaniju i Tursku. Kad igrate EL, jako teško razigravate mlade igrače. Zato je potrebna reorganizacija i kad su lige u pitanju. I preispitivanje ABA lige. Ako ne vodi u Evropu, onda nema smisla. Onda naša liga mora da vodi, a mi nismo ni to postigli. Moramo zajednički da se izborimo za pozicije – rekao je Čović.

Ražnatović je na to oštro reagovao i to tako što je istakao da Čović nije rekao istinu.

Ova izjava je potpuno netačna! Crvena zvezda menadžeru nije dala ništa, a isplatila je 7,5 % Megi, klubu u čijem dresu je Topić odigrao 72,2% mečeva prošlogodišnje sezone! 7,5% od 2 miliona iznosi 150.000 – napisao je Ražnatović.

Da li je na pomolu novi veliki rat u srpskoj košarci?

Komentari (1)

Pogledaj sve komentare (1)
  1. Darko Soldo

    20.09.24. 15:57

    Zašto je Topić potpisao za Zvezdu 6 meseci pre nego što će otići u NBA ? Ko je uopšte u NBA čuo za Zvezdu pa je to bila preporuka za Topića? Dakle u pitanju je reket koji je Miško morao da plati Vučiću da bi mogao i dalje da hara po Srbiji . Zvezda je nizašta dobila 1.800.000 evra .

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka