Pratite nas preko:
fudbaler Partizana na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Napretka Krusevac na stadionu Partizana, Beograd 19.07.2024. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, Superliga Prvenstvo Srbije, Napredak Krusevac
Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Stanoje, ne može Saldanja da se proda za samo 3.000.000: Bivši as Partizana nastavlja da rešeta za Ferencvaroš

Brazilac Mateus Saldanja nastavlja da oduševljava navijače Ferencvaroša.

Nakon što je već u svom debiju za mađarski klub postigao gol u Kupu, danas je potvrdio da je pravo pojačanje za ekipu iz Budimpešte, a da ga se Partizan previše jeftino odrekao.

U utakmici protiv MTK, Saldanja je ušao u igru u drugom poluvremenu i već u 80. minutu donio svom timu važna tri boda, postavivši konačan rezultat na 1:3. Ovo je bio njegov treći gol u samo 54 minute provedene na terenu u dresu Ferencvaroša.

Ferencvaros je poveo sa 1:0 golom iz penala, ali je MTK uspeo da preokrene rezultat u prvom poluvremenu. Međutim, Saldanja je svojim pogotkom riješio sve dileme oko pobjednika.

S druge strane, srpski fudbaleri Nemanja Antonov i Aleksandar Pešić su također bili u protokolu. Antonov je zaigrao za MTK u drugom poluvremenu, dok je Pešić ostao na klupi za rezervne igrače Ferencvaroša.

Saldanja je očigledno veoma brzo pronašao ritam u novom klubu i postao jedan od najvažnijih igrača ekipe.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal