Pratite nas preko:
Juventus Dusan Vlahovic, top, is tackled by Empoli's Ardian Ismajli during the Italian Serie A soccer match between Empoli and Juventus at the Carlo Castellani Stadium in Empoli, Italy, Saturday, Sept. 14, 2024. (Marco Bucco/LaPresse via AP)
Foto: Beta/Marco Bucco/LaPresse via AP

Besplatni tipovi

Serija A: Spektakl u Torinu, ali izbegavamo konačan ishod

Serija A ove subote nudi tri utakmice, ali definitivno je ona u koju će sve oči biti uprte između Juventusa i Napolija. Igra se od 18 časova.

Subota

15.00 Venecija – Đenova

Nema se šta pozitivno reći o domaćoj ekipi. Uzeli su bod u Firenci (0:0), ostale utakmice su izgubili (Lacio, Torino, Milan). Očigledan je nedostatak kvalitetnih pojedinaca za ovaj rang takmičenja. Đenovi remi sa Romom (1:1) deluje poput melema posle poraza od Verone. Ne verujemo da ćemo gledati lep meč. Obe ekipe mnogo polažu u defanzivne zadatke. Vitinja i Malinovski su u konkurenciji za startnih jedanaest kod gosta.

Predlog: Ki2 (2.30), X-2 (5.25)

18.00 Juventus – Napoli

Juventus nije uspeo da postigne gol Empoliju (0:0). Ako je Moti uteha, nisu gol ni primili od kada je na klupi Milana, bar što se prvenstva tiče. Gol su primili od PSV-a u utorak u okviru grupne faze LŠ, ali je bitnije da su tu utakmicu pobedili (3:1). Vlahović je ušao u golgeterski post i to može biti problem. Napoli je demolirao Kaljari (0:4) na „ostrvu”. To im je treća pobeda u nizu, a Konte ima vrlo raspoloženog Lukakua.

Predlog: GG&II1+ (2.05), I1-3&II1-3 (2.03)

20.45 Leće – Parma

Domaći nisu primili gol na prethodne dve utakmice. Pobeda nad Kaljarijem i remi u Torinu. Čak su na severu zemlje imali veći posed i stvarali više prilika, a rivalu nisu dopustili da šutne u njihov okvir. Parma je protiv Udinezea prokockala dva gola prednosti. Odlično prvo poluvreme, katastrofa u drugom. Isključenje je zaradio Keita, ali će se Pekija i bez njega snaći na ovoj utakmici. Povrede drugih igrača su mu veći problem.

Predlog: 1X&0-2 (2.35), KiX (3.40)

Piše: Nikola Gospić

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi