Pratite nas preko:
Hojlund Garnačo Mančester junajted
Foto: Beta (AP Photo/Dave Thompson)

Besplatni tipovi

Premijer liga: Osam utakmica, čak na pola “gađamo” baš velike kvote

Premijer liga, kao i uvek, subotom ima najbogatiji program, a danas ćemo gledati čak osam mečeva i zajedno se kladiti na njih.

Premijer liga, 5. kolo

Subota

Olimpijski 13.30 Vest Hem – Čelsi

Rezervista Deni Ings je u dubokoj nadoknadi doneo Vest Hemu bod protiv Fulama (1:1). Boven jedini konstantno dobro igra, ostali po principu toplo-hladno, što se može videti i po rezultatima. Paketa se vraća u startnu postavu, šanse za Emersona su 50 odsto. Fulkrug se vodi kao povređen. Čelsi za gol bolji od Bornmuta. Strelac Nkunku bi mogao da povede navalu umesto Džeksona. Gusto, Džejms i Lavija su na lečenju.

Predlog: GG&3+ (1.70), G2+ (2.03)

Vila park 16.00 Aston Vila – Vulverhempton

Igrači Aston Vile su ležerno ušli u meč sa Evertonom i zato su morali da jure dva gola zaostatka (3:2). To nije svojstveno ekipama koje vodi Emeri i zato smatramo da u budućnosti takve stvari nećemo gledati. Protiv Jang Bojsa nisu imali većih problema (3:0). Oli Votkins je otvorio golgeterski račun. Vulverhemton je dugo imao prednost protiv Njukasla, na kraju su ostali praznih šaka (1:2). Ne verujemo da se ovde mogu iskupiti.

Predlog: D3+ (2.55), 1-1&3+ (2.90)

Krejven kotidž 16.00 Fulam – Njukasl

Sekunde su delile Fulam od pobede nad Vest Hemom (1:1). Silvi i igračima ostaje žal zbog ispuštenih bodova, ali je pozitivno to što dobijaju Raula Himeneza u svom punom kapacitetu, posebno u momentima dok je Vinisijus povređen. Njukasl je iz preokreta došao do celog plena u Vulverhemptonu, pa Edi Hau može biti vrlo zadovoljan dosadašnjim učinkom (3-1-0). Očekuje se povratak Harvija Barnsa u startnih jedanaest.

Predlog: KiX (3.60), GG&II1+ (1.60)

KP 16.00 Lester – Everton

Već sada se može reći da je ovo duel ekipa koje će se boriti za opstanak. Lester ne igra toliko loše i imaju dva remija iz četiri utakmice, najviše zahvaljujući Vardiju. Problem je pokretanje postupka za oduzimanje bodova. Everton dva puta u nizu gubi utakmice na kojima ima prednost od dva gola – prvo protiv Bornmuta kod kuće, a onda i u Birmingemu. To se na ovom nivou takmičenja vrlo retko može videti.

Predlog: Ki1 (2.50), DI1-2 (2.13)

Enfild 16.00 Liverpul – Bornmut

Arne Slot se pobedom u Milanu delimično iskupio kod navijača za neočekivani poraz od Notingema. Problem je što u bilansu fale tri boda, koja se sada moraju nadoknaditi protiv nekog mnogo težeg rivala. Bornmut ne spada u tu grupu protivnika i jasno je da bi oni, a posebno posle poraza od Čelsija, bili vrlo zadovoljni remijem. Gakpo i Nunjez očekuju poziv u startnu postavu, gosti su bez Uatare i Adamsa.

Predlog: DP1 (2.47), SP1(2.25)

Sent Meris 16.00 Sautempton – Ipsvič

Sautempton nije zaslužio tako ubedljiv poraz od Junajteda (0:3). Promašili su penal i imali izglednih prilika. Problemi u odbrani će ih mučiti tokom cele sezone, svesni su toga. Ukoliko sada ponove partiju iz prošle utakmice, smatramo da su blizu osvajanja prvih bodova. Ipsvič je, posle Fulama, uzeo bod i Brajtonu. Sačuvali su mrežu protiv izuzetno ofanzivnog protivnika i to novajliji uliva veliku dozu samopouzdanja.

Predlog: KiX (3.50), I<II (2.00)

Vajt hart lejn 16.00 Totenhem – Brentford

Motiv je osnovni problem igračima Totenhema, a koren tog problema je vrlo dubok. Sa tim na kraj nisu uspeli da se izbore mnogi Postekogluovi prethodnici, a kako stvari stoje, neće uspeti ni on. Izgubili su od Arsenala, pre toga od Njukasla. Solanke se vratio, njegov gol se čeka kao ozeblo sunce. Brentford kod kuće dobija, u gostima gube, ali treba reći da su im na strani rivali bili Liverpul i Siti. Bisuma se oporavio, Ričarlison nije.

Predlog: 1X&GG (1.75), IIGG (2.55)

Selhurst park 18.30 Kristal Palas – Mančester junajted

Kada Junajted pobedi, „ostrvo” gori. Pljušte pohvale na račun igre protiv Sautemptona. Ta igra je, po našem mišljenju, bila sasvim prosečna. Da je Arčer pogodio sa bele tačke, lako se moglo desiti da Ten Hag počne sa pakovanjem kofera. Kristal Palas još nema pobedu (0-2-2). Remi sa Lesterom posle remija sa Čelsijem. Ukoliko domaći odigraju u odbrani kao što mogu, velika je verovatnoća da će ostati neporaženi.

Predlog: KiX (3.60), I1-2&II1-2 (2.65)

Piše: Nikola Gospić

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi