Pratite nas preko:
GROBARI navijaci rukometasa Partizana, na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Crvene zvezde, u hali Banjica. Beograd, 07.10.2023. foto: MN PRESS PHOTO / vm Rukomet, Partizan, Crvena zvezda, Superliga Prvenstvo Srbije
Navijačima će biti besplatan ulaz na rukometni Večiti derbi, Foto: MN Press

Još sportova

Partizan otvorio kapije za Večiti derbi: Ulaz je besplatan

Navijači Partizana i Crvene zvezde uveliko se pripremaju za prvi fudbalski derbi u sezoni, koji se igra u ponedeljak, ali uvertiru će imati rukometaši “večitih” koji će odmeriti snage dan ranije.

Već u 2. kolu rukometne Superlige Srbije igraće se Večiti derbi na Banjici, a ulaz na meč će biti besplatan.

– Svi znamo da je derbi jedna vanvremenska utakmica u svim sportovima, iz prostog razloga što na konačan rezultat najmanji uticaj ima trenutni kvalitet oba protivnika. Tako će biti i u ovom slučaju. Ja imam sreću da, kada sam video momke u Novom Sadu posle utakmice, zatekao sam ih zadovoljne, a ne srećne. Za mene je to bilo vrlo važno i video sam jednu dozu odgovornosti i zrelosti. U tom trenutku oni su bili potpuno svesni da za tri dana imaju izuzetno važan meč. Ništa nas ne zavarava njihov nerešen rezultat iz prvog kola sa Vranjem, jer u slučaju da ovde izbore pozitivan ishod, sve bi bilo zaboravljeno. Identično je i sa naše strane. Ono dobro što smo uradili pre tri dana bilo bi poništeno ovde negativnim rezultatom. Iako je malo vremena za pripremu, iako imamo čudne termine za treniranje, pa biramo da li da ručamo ili da treniramo, sve su to neke okolnosti koje pozivaju na dodatni oprez. Mi smo svesni da posle rezultata u Novom Sadu nema nazad i da za nas u narednih 7-8 meseci i ,,male utakmice’’ postaju velike – rekao je trener Partizana, Đorđe Ćirković.

Crno-beli su pozvali svoje navijače da napune halu i tako se zagreju za fudbalski derbi. Utakmica Partizan – Crvena zvezda se igra u nedelju od 18h, kao što rekosmo u Sportskom centru na Banjici.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Još sportova