Pratite nas preko:
Petroviću je lopta prošla ispod ruku kod prvog gola Lila, Printscreen: Arena sport

Fudbal

Petrovićeva loša reakcija kod 1 gola i pogrešno čitanje penala: Strazbur okrenuo sa 0:2 na 3:2, pa ostao bez pobede

Strazbur nije uspeo da izdrži do kraja i napravi jedan od preokreta sezone protiv Lila, iako se vratio iz 2:0 na 2:3. Đorđe Petrović je primio i treći gol na meču u finišu, tačnije savladan je iz penala pa je goleada završena 3:3.

Reprezentativni golman Srbije nije imao baš svoj dan, jer osim tri primljena gola, moramo priznati da jedan ide na njegovu dušu. Onaj prvi kada mu je lopta prošla ispod ruku kod šuta Edona Zegrove. Iako je reprezentativac tzv. Kosova šutirao iz prilične blizine, čini se da je pozajmljeni igrač iz Čelsija mogao bolje da reaguje.

Kod drugog pogotka, koji je takođe postigao Zegrova, je dobro istrčao i odbrani prvi udarac, ali su njegovi saigrači loše reagovali i dozvolili da lopta stigne do protivničkog igrača koji je ubacio loptu u mrežu.

Ipak, do poluvremena je Strazbur uspeo da stigne do izjednačenja golovima Santosa i Emege, da bi Nanasi u 66. doneo potpuni preokret. U finišu meča je dosuđen penal za Lil, a najbolji igrač Džonatan Dejvid je prevario Petrovića šutiravši po sredini po zemlji, a Srbin se bacio u svoju levu stranu.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal