Pratite nas preko:
Serbia's Bogdan Bogdanovic, left, shoots as South Sudan's Majok Deng defends during a men's basketball game at the 2024 Summer Olympics, Saturday, Aug. 3, 2024, in Villeneuve-d'Ascq, France. (Gregory Shamus/Pool Photo via AP)
Foto. Beta/Gregory Shamus/Pool Photo via AP

Košarka

Bogdanović o Pešićevoj “prevari”, ali i uvek aktuelnom pitanju: Ne mogu da vas lažem

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović je razgovarao sa medijima uoči početka kampa u njegovoj organizaciji.

Bogdanović je trenirao u Partizanovoj opremi, što je izazvalo “maštu” kod navijača crno-belih.

Kapiten Srbije je upitan kada će ponovo obući crno-beli dres Partizana.

– Samo sam hteo da pošaljem podršku svom klubu, gde sam počeo profesionalnu karijeru. Svi znaju koliko volim Partizan, obezbedili su mi uslove za trening. Na taj način sam hteo da im pošaljem poruku zahvalnosti. Znam da svi čekaju moje obećanje, ali ne mogu da vas lažem. Moj fokus je trenutno NBA, ali kada dođe vremena za to, presudiće emocije – rekao je Bogdanović.

Upitan je da li se čuo sa doskorašnjim selektorom Srbije, posle njegovog odlaska sa klupe.

– Čuli smo se, samo sam mu poslao svoj prvi intervju, gde sam rekao: Želim da me trenira Pešić. Samo to – rekao je Bogdanović.

Bogdan se nada da će Pešić ipak ostati selektor Srbije.

– Oseća on emociju i odgovornost da ostane, ali opet na njemu je da odluči. To je sad tako, videćemo šta će biti za dva-tri meseca. Ne znam kako ide po pravilima i zakonima, ali smo mu mi sportski rekli da smo zadovoljni saradnjom i da imamo veliko poštovanje. Nadamo se da nas je malo prevario.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka