Pratite nas preko:
Atalanta's Giorgio Scalvini celebrates scoring their side's second goal of the game during the Italian Serie A soccer match between Atalanta and Fiorentina at the Gewiss Stadium, in Bergamo, Italy, Sunday June 2, 2024. (Spada/LaPresse via AP)
Foto: Beta/Spada/LaPresse via AP

Fantasy

Ponedeljak veče je rezervisano za Kalčo i NFL fantazi

U svetu sporta ponedeljak je uvek bio najsiromašniji dan sa ponudama generalno u svim sportovima, pa se to odražava i na Soccer fantazi izazove. Danas svega dva izazova i oba u večernjim časovima. Prvi je meč italijanskog Kalča od 20:45h između učesnika Lige šampiona Atalante i nove globalno omiljene ekipe svim neutralnim navijačima – Koma. Nešto kasnije, posle ponoći od 01:30h, jako zanimljiv dabl NFL lige mečeva između Bafalo Bilsa protiv Džeksonvil Jaguarsa, kao i Sinsinati Bengalsa protiv Vašington Komandersa.

Bili ljubitelji evropskog ili američkog fudbala, fantazi sam po sebi svaki sport i svaku ligu čini dodatno zanimljivijom, a gledanje svakog meča unutar fantazija dobija posebnu dinamiku u narednih par sati. Uvek je bolje kada se unutar kreiranog izazova takmičite i sa prijateljima, kako biste ih legitimno mogli “prozivati” da ste bolji od njih do sledećeg izazova. Naravno, tu je i velika fantazi zajednica koja se iz dana u dan dokazuje kao vrhunski poznavaoci sporta.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy