Pratite nas preko:
Navijači Partizana na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Napretka Krusevac na stadionu Partizana, Beograd 19.07.2024. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, Superliga Prvenstvo Srbije, Napredak Krusevac
Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Komisija FSS donela odluku – igra se 174. Večiti derbi (FOTO)

U 10 sati ovog jutra na teren stadiona Partizana u Humskoj ulici izašla je Komisija za stadione i bezbednost Fudbalskog saveza Srbije. Razlog je već poznat – upad navijača crno-belih na hibridni teren i uništavanje istog u svrhu protesta protiv aktuelne uprave kluba.

U noći subote na nedelju je grupa huligana razbila jednu od ulaznih kapija na tribine, došla do terena, polila ga benzinom, pa kiselinom, zapalila i na kraju po njemu rasula razbijeno staklo. To je dovelo u pitanje odigravanje najveće svetkovine srpskog fudbala.

Ipak, Komisija FSS je u dogovoru sa čelnicima Superlige Srbije donela odluku da se večerašnji večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde ipak odigrati u dogovorenom terminu.

Teren jeste vidno stradao, ali će biti spreman da ugosti naša dva najveća kluba, te će crno i crveno-beli ove večeri od 19.00 istrčati na oštećenu travu stadiona u Humskoj 1.

Inspekciji terena prisustvovali su Nebojša Avramović i Živko Šljukić ispred FK Partizan, odnosno Goran Negić i Stefan Dičić ispred FK Crvena zvezda.

Kvote za 174. Večiti derbi možete pogledati >>>>>>>> OVDE.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal