Pratite nas preko:
Andrija Maksimović; Foto: MN Press

Fudbal

Milojević spreman da šokira: Zvezdin “Mesi” debituje u Večitom derbiju protiv Partizana

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević doneo je odluku ko će biti drugi “bonus” u večerašnjem 174. Večitom derbiju protiv Partizana. Povredom Ognjena Mimovića crveno-beli su dospeli u problem, ali je u toku dana pala odluka ko će činiti startnu postavu u Humskoj od 19.00.

Pored Nasera Đige, koji kao srpski državljanin čini prvog “bonusa”, drugi će na desnom boku biti pravo iznenađenje. To je Andrija Maksimović, popularni Zvezdin “Mesi”.

U pitanju je velika nada Zvezde, koji je u Ljutice Bogdana stigla sa 12 godina. Trenutno ima 17 i nedavno je u meču omladinske Lige šampiona protiv Benfike postigao gol u porazu rezultatom 1:2.

Inače nastupa za Grafičar, gde se kali pre potpunog ulaska u prvi tim. Ipak, Milojević je odlučio da taj korak napravi u ovako velikoj utakmici, protiv najvećeg rivala na njegovom terenu, prenosi “Sportal“.

To znači da će se Điga prekomandovati na mesto štopera, gde će biti u paru sa Urošem Spajićem. Kao i da će Timi Maks Elšnik ponovo morati da “glumi” levog beka, baš kao što je činio u većem delu utakmice protiv Benfike nakon povrede Mimovića.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal