Pratite nas preko:
Trener Partizana na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Crvene zvezde na stadionu JNA, Beograd, 23.09.2024. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Crvena zvezda, Superliga Prvenstvo Srbije, Partizan
Odbrojani mu dani: Aleksandar Stanojević (Foto: MN Press/Marko Metlaš)

Fudbal

Stanojević mora da bude bivši posle ove sramote u derbiju, Partizan traži novog “spasioca”

Ako postoji fudbalsko dno za nekog velikana onda ga je Partizan definitivno dotakao ovog 23. septembra 2024. koji će ostati crnim slovima upisan u istoriji kluba iz Humske.

Posle istorijske sramote u Evropi i ispadanja iz sva tri takmičenja u kvalifikacijama, koje je uspelo retko kom klubu, usledio je i težak poraz u večitom derbiju (0:4) za čak -11 u šampionskoj trci.

Krivaca je na pretek. Od Aleksandra Stanojevića do onih koji sede u foteljama i koji su ga izabrali da ih predvodi u ovoj sezoni. Jasno je da je Stanojević doživeo apsolutni fijasko u svom trećem mandatu i stvarno treba da se desi čudo pa da od sutra nastavi da vodi tim.

Njegov skor na klupi Partizana od povratka u junu je užasan. Jedva da je skupio jedan bod u proseku, a osim tri pobede i isto toliko remija, ima čak sedam poraza na klupi crno-belih. Negativna gol-razlika od 9:21 samo je potvrda da je Stanojević na lošem putu.

I to onaj najteži od večitog rivala kao potvrda definitvno najgoreg crno-belog perioda u karijeri za 50-godišnjeg stručnjaka. Navijači su rekli svoje već posle četvrtog gola (Stanoje, odlazi) i čudo bi bilo da preživi i ovaj neuspeh.

Aleksandar Stanojević je postao žrtva svojih odluka. Sam je pao, sam se ubio, a Partizan kreće u potragu za “spasiocem”. Pitanje je samo da li je iko raspoložen da preuzme tim “bez repa i glave”.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal