Pratite nas preko:
Embape i Vinisijus
Embape i Vinisijus; Foto: Beta(AP Photo/Manu Fernandez)

Fantasy

Špansko govorno područje dominira današnjim fantazijem

Na Soccerbet sajtu ili aplikaciji, u fantazi delu, večeras dominira špansko govorno područje.

Pre svega, kreće rani “double” španske lige od 19:00h sa mečevima Sevilje protiv Valjadolida, kao i Valensije protiv Osasune.

Za ljubitelje Primere, ovo će biti jedna jako zanimljiva fantazi kompeticija.

SOCCERBET KVOTE: VALENSIJA – OSASUNA

Centralni večernji termin je uvek rezervisan za one najbolje, pa je tako u zasebnom fantazi izazovu potrebno pronaći najbolju kombinaciju igrača Reala Madrida i Alavesa.

Apsolutno ne postoji ni najmanja dilema ko je favorit u večerašnjem zasebnom fantazi izazovu. Alaves nema nikakve šanse protiv Real Madrida na Bernabeuu, ali koja je dobitna kombinacija za fantazi izazov koja vodi do vrha? Moguće je, po pravilima i budžetu, imati svih pet igrača prvaka Španije i Evrope u timu.

SOCCERBET KVOTE: REAL MADRID – ALAVES

Statistika kaže da je Real primio po gol u poslednja dva meča, dok je Alaves u poslednje četiri utakmice davao po dva gola. Međutim, ako pogledamo poslednja tri međusobna meča, Real ih je dobio sa nulom, i možda je vreme da odigra jedan dominantan meč, kakav još nismo videli od početka sezone. Real već ima pet realizovanih penala u prvenstvu od ukupno 13 golova. 

Kako je Anćeloti najavio da će rotirati izvođače penala između tri kandidata za Zlatnu loptu — Embapea, Vinisijusa i Belingema — po toj logici bi Englez trebalo da bude sledeći koji će pucati sa bele tačke. Zbog toga, čini se logičnim da on bude kapiten u fantazi timu. Takođe, potencijalno vrlo verovatan “clean sheet” objašnjava izbor golmana Kurtou i ofanzivnog beka Lukasa Vaskeza kao odlične opcije.

Odložen meč Serije A – Atalanta vs Komo

O meču između Atalante i Komoa smo pisali juče, ali je utakmica odložena za 24 sata, tako da još uvek nije kasno da se okušate i u Kalčo fantaziju.

Neverovatna pobeda River Plejta za vikend protiv Boke Juniors na Bombonjeri! VAR poništava gol Boki u 97. minutu, a River odnosi pobedu sa nulom u jednom od najvećih, ako ne i najvećem derbiju na svetu. Kada posle takve pobede na svom terenu u četvrtfinalu čekate ekipu koja je po kvalitetu dosta slabija, i to u Kopa Libertadoresu, samo jedan scenario je moguć.

Monumental će goreti, a igračima Kolo Kola se ne piše dobro, iako su ostavili odličan utisak u prvom meču, gde su u većem delu bili čak i bolji. Međutim, kada pred svojim navijačima nisu uspeli da naprave bolji rezultat, teško da će sa ovakvom euforijom u Buenos Ajresu imati šta da traže.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy