Pratite nas preko:
Košarkaš će stanovati u KPZ Foča, jer klub nema pare za kiriju za stan, Printscreen: Youtube/ALFA TV HD

Košarka

Klub iz Republike Srpske obezbedio igraču smeštaj u zatvoru: Ovo ne može da se izmisli

Dobro, svašta se može čuti i videti u sportu, pogotovo na ovom našem delu Balkanskog poluostrva, ali vest koja stiže iz Republike Srpske je verovatno najluđa ili u top 3 najluđe koje ste ikada čuli. Košarkaški klub Sutjeska je jednom svom igraču obezbedio smeštaj u Kazneno-popravnom domu iliti zatvoru.

Da, dobro ste pročitali, oči vas ne varaju, a nije reč ni o kakvoj šali, niti izmišljotini. To je zaista tako, a potvrdio je to i sam klub koji se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske

Skupe kirije, ovo je jeftinija varijanta

Oni su najpre putem svoje zvanične Fejsbuk stranice izrekli zahvalnost v.d. direktoru KPZ Foča, Bojanu Kostiću, što je omogućio smeštaj igračima tog kluba u toj ustanovi.

– Zahvaljujemo se Upravi KPZ Foča, na čelu sa v.d. direktorom Bojanom Kostićem, koji su u zakonskim okvirima izašli u susret Košarkaškom klubu Sutjeska, omogućivši smeštaj naših igrača po minimalnim cenama. U vremenu visokih stanarina u našem gradu, ova podrška će značajno olakšati rad kluba i doprinijeti našem daljem razvoju. Hvala na podršci – pisalo je u objavi KK Sutjeska iz Foče.

Očekivano, ovakvo saopštenje je izazvalo i šok i nevericu, pa i reakcije u javnosti. Zato je stiglo dodatno pojašnjenje, da je reč o jednom igraču, koji će živeti, pretpostavljamo i hraniti se, u restoranskom delu zatvora?!

– Zahvaljujemo se Upravi KPZ Foča, na čelu sa v.d. direktorom Bojanom Kostićem koji su omogućili smeštaj jednog od naših košarkaša u restoranu ‘Drina’ u okviru RJ Ugostiteljstvo u Privredno instruktorskoj službi Zavoda. Hvala na podršci – pisalo je u drugoj objavi.

Bilo kako bilo, ovo je verovatno jedinstveni slučaj u svetu da igrač (a da pritom nije osuđenik) će imati boravište u zatvoru. Pošalice i fore na internetu mogu da počnu.

Inače, Foča godinama važi za najozloglašeniji zatvor u BiH, jer ima najveći broj zatvorenika koji služe kazne za ubistva.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka