Pratite nas preko:
ALEKSANDAR STANOJEVIC trener fudbalera Partizana na utakmici kvalifikacija za UEFA Ligu Evropa protiv Lugana na stadionu Partizana, Beograd 08.08.2024. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, Kvalifikacije UEFA Liga Evropa, Lugano
Aleksandar Stanojević; Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Aleksandar Stanojević podneo ostavku!

Posle istorijskog poraza od Crvene zvezde (4:0) trener Partizana Aleksandar Stanojević podneo je ostavku na tu funkciju, saznaje Telegraf.

Stanojević je odluku saopštio čelnicima kluba i sportskog sektora koji će danas raspravljati na tu temu.

Nakon samo četiri meseca, mandat Aleksandra Stanojevića je okončan. U junu je dočekan kao spasilac, s obzirom na njegove ranije uspehe, uključujući osvajanje titula i vođenje tima do grupne faze Lige šampiona, kao i učešće u Ligi konferencije. Ipak, ovog puta situacija se okrenula na loše.

Posle istorijske sramote u Evropi i ispadanja iz sva tri takmičenja u kvalifikacijama, koje je uspelo retko kom klubu, usledio je i težak poraz u večitom derbiju (0:4) za čak -11 u šampionskoj trci.

Krivaca je na pretek. Od Aleksandra Stanojevića do onih koji sede u foteljama i koji su ga izabrali da ih predvodi u ovoj sezoni. Jasno je da je Stanojević doživeo apsolutni fijasko u svom trećem mandatu i stvarno treba da se desi čudo pa da nastavi da vodi tim, ipak sportski sektor tek treba da donese odluku prihvata li se njegova ostavka.

Njegov skor na klupi Partizana od povratka u junu je užasan. Jedva da je skupio jedan bod u proseku, a osim tri pobede i isto toliko remija, ima čak sedam poraza na klupi crno-belih. Negativna gol-razlika od 9:21 samo je potvrda da je Stanojević na lošem putu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal